Da li će Ana Vintur zbog Megan Markl napraviti presedan u svom životu?

Da li će Ana Vintur zbog Megan Markl napraviti presedan u svom životu?

Autor: | 15/04/2019

0

Osim po prepoznatljivoj bob frizuri i tamnim sunčanim naočarima, slavna urednica američkog izdanja magazina Vogue, Ana Vintur, uniformni stil neguje i odećom u znaku savršeno krojenih haljina, ali zahvaljujući vojvotkinji od Saseksa, Megan Markl, i njenoj ljubavi prema odelima, najmoćnija žena modne industrije ozbiljno razmišlja o modnom zaokretu.

Tokom razgovora na godišnjem samitu 'Žene na svetu' u Njujorku, poznata novinarka Tina Braun upitala je Vintur kako je razvila svoj uniformni stil i koliko on predstavlja najbolje rešenje za žene u poslovnom svetu.

- Mislim da je to potpuno lična odluka... Verovatno je lakše odlučiti se da nosite istu stvar svaki dan i ne morate da se brinete - odgovorila je Vintur priznavši kako u poslednje vreme mnogo razmišlja o nošenju odela zahvaljujući novoj članici britanske kraljevske porodice, Megan Markl.

- Očito je njen stil fantastičan - dodaje Vintur - U službenoj poseti Australiji i Novom Zelandu, Megan je pokazala poštovanje prema domaćinima izborom relativno nepoznatih australijskih dizajnera što je sjajno, ali još važnije od toga, ona uspeva da da modernu crtu kraljevskoj porodici na vrlo inspirativan način.

Anino oduševljenje odelima Megan Markl poprilično je iznenađujuće s obzirom na činjenicu da gotovo nikad ne nosi pantalone. Poslednji put u njima je ugledana 2011. godine kada je prisustvovala teniskom turniru Sony Ericsson Open na Floridi u modelu tamnih farmerki s ravnim nogavicama.

hellomagazin.rs/m.g. Guliver/Getty

Pročitajte još