Prijanka Čopra demantuje tračeve: Nisam videla malog Arčija, ali nisam ni u svađi sa Megan!

Prijanka Čopra demantuje tračeve: Nisam videla malog Arčija, ali nisam ni u svađi sa Megan!

03/06/2019

0

Bolivudska zvezda, glumica Prijanka Čopra (36) se osvrnula na nagađanja o tome da je posetila Arčija, kraljevskog sina prijateljice Megan Markl (37). I to usred svađe koja je započela zbog toga što Megan nije došla prošle godine na njeno indijsko venčanje s pevačem Nikom Džonasom (26).

Na društvenim mrežama je opovrgnula tvrdnje koje su počele da kruže kada su je primetili u Londonu, a koje govore da je bila u poseti Arčiju i poklonila mu neke Tifani dragulje, prenosi Metro.co.uk.

- Iako su ideje za poklone odlične, priča je neistinita. Ja sam u Londonu bila zbog posla. Nadam se da će izvor koji je to rekao ubuduće malo bolje proveravati činjenice - objavila je u petak.

Bolivudska zvezda trenutno piše knjigu i provodi vreme širom zemlje i, kako kaže, zbog previše obaveza nije mogla da poseti sina princa Harija i vojvotkinje od Saseksa.

Nije se pojavila ni na darivanju Meganinog deteta u Njujorku, kada se pisalo da je Prijanka odbila pozivnicu jer se Megan nije pojavila ranije na njenom vjenčanju u Indiji s pevačem Nikom Džonasom (26). Sada je indijska glumica najzad odlučila da komentariše šuškanja o njihovoj svađi.

https://www.instagram.com/p/BxpTcDSHvaI/

- Oh, moj bože. Nije istina da smo u svađi - rekla je glumica.

Markl i Indijka prijateljice su još od 2016., a vojvotkinja od Saseksa nedavno je ispričala kako se 'rodilo' to njihovo prijateljstvo. One su, kako je jednom prilikom rekla, kliknule na prvu i odmah shvatile da imaju mnogo toga zajedničkog.

- Sve glasine o Prijanki i Megan nisu isitnite. Čopra i Markl su još uvek bliske prijateljice i često razgovaraju. Vojvotkinja se poverava Prijanki o svim prilagođavanjima koje mora da napravi otkako je postala deo kraljevske porodice - rekao je izvor za strane medije.

hellomagazin.rs/M G Guliver/Getty

Pročitajte još