Megan Markl u trećem izlasku nakon porođaja pala u zagrljaj njoj posebnom muškarcu! (foto)

Megan Markl u trećem izlasku nakon porođaja pala u zagrljaj njoj posebnom muškarcu! (foto)

Autor: | 30/06/2019

0

Vojvotkinja od Saseksa Megan Markl pohitala je u zagrljaj svog bratića i bejzbol igrača Boston Red Sox-a Mukija Betsa, uoči humanitarnog sportskog susreta njegovog kluba s Njujork Jenkijima koji je održan u Londonu.

Bio je to ujedno i Meganin treći službeni izlazak u javnost nakon što je u rodila sina Arčieja, što je kraljevski par podelio i na svom Instagram profilu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal) on Jun 29, 2019 at 1:49pm PDT

Prema istraživanju američkih genealoga Meganina i Mukiejeva porodica dijele zajedničku istoriju dugu čak 150 godina, što ni sami do nedavno nisu znali.

- Video sam na televiziji da su se Megan i Hari venčali. Ali nisam imao pojma da smo rođaci. To nije nešto što očekujete da ćete saznati, ali je zanimljivo - izjavio je Mukie za Boston Globe prošle godine.

Naime, Federalni sporazum iz davne 1870. godine pokazuje da je Džozef Bets, Mukiejev pra-pra deda zapravo i Meganin pra-pra-pra deda.

Megan i Hari su Mukija i njegove saigrače posetili u svlačionici stadiona, a princ im je oduševljeno tapšao i nije skidao osmeh s lica baš kao ni Megan. Posebno pošto su ostali iznenađeni poklonima koje su dobili za sina Arčieja, malenim sportskim dresovima koje su im darivale obe ekipe s brojem 19 na leđima, što simbolizuje godinu u kojoj je rođen.

hellomagazin.rs Guliver/Getty

Pročitajte još