Princ Hari preklinje suprugu da krenu na terapiju: Oboje su na ivici ludila! (video)

Princ Hari preklinje suprugu da krenu na terapiju: Oboje su na ivici ludila! (video)

Autor: | 17/07/2019

0

Brak Megan Markli princa Harija je na velikom iskušenju ako je suditi po pisanju stranih medija, problemi koji ih prate od početka veze uzimaju danak, a nakon rođenja malenog Arčija tenzije su se produbile.

Vojvoda i vojvotkinja od Saseksa u braku su tek nešto više od godinu dana, a već su se pojavili bračni problemi zbog čega princ Hari preklinje suprugu Megan da krenu na terapiju u bračno savetovalište.

- Nedavno su postali roditelji, iza njih je i svađa s Vilijamom i Kejt, zatim Meganina problematična porodica i još štošta su prošli u tih godinu dana braka i oboje su na ivici ludila - rekao je prijatelj blizak paru za Radar Online. Ulazak američke glumice u kraljevsku porodicu propratile su uglavnom Meganine odluke koje nisu bile u skladu s tradicijom kraljevske porodice.

- Megan i Hari poštuju tradiciju ali žele slobodu u donošenju odluka vezanog uz rad njihove humanitarne organizacije - kaže izvor. Ponašanje Megan Markl stvorilo je dosta problema porodici, ali uvereni su kako je to rezultat stresne prve godine u novom okruženju i novim pravilima.

Princ Hari išao je na terapije kako bi se rešio napada panike i besa, pogotovo nakon smrti mame Dajane. Njegovi prijatelji kažu kako bez stručne pomoći Hari sigurno ne bi uspeo da reši svoje probleme.

- Hari je svestan da su ga terapije spasile i misli kako on i Megan trebaju što pre na terapiju, pre nego bude prekasno - kaže izvor.

hellomagazin.rs Guliver/Getty

Pročitajte još

Najnovije vesti