Da li je ovo kap koja će preliti čašu: Ko će spasiti Megan Markl iz ove situacije?

Da li je ovo kap koja će preliti čašu: Ko će spasiti Megan Markl iz ove situacije?

Autor: | 03/09/2019

0

Ako je suditi po najnovijim dešavanjima iza zidova Bakingemske palate, vojvotkinja od Saseksa Megan Markl želi da neguje imidž holivudske zvezde, a ne člana kraljevske porodice.

Ovo je inače mišljenje stručnjaka pošto je The Sun objavio kako je Megan odlučila da unajmi holivudsku kompaniju za rešavanje krize imidža

Naime, reč je o preduzeću Sunshine Sachs koje je svojevremeno bilo zaduženo za spasavanje imidža Majkla Džeksona dok su prštale optužbe za pedofiliju. Ne bi to bio problem da Megan to nije uradila iza leđa savetnika s dvora, a saznanja da zaposleni spomenute kompanije često koriste prljave igre za uspostavljanje novog imidža, nimalo im ne odgovara.

Izvršni direktori Šon Sač i Kelig Tomas Morgan predstavljali su Megan dok je glumila u popularnoj seriji Suits, a bili su uz nju i tokom svih incidenata koje je u poslednje vreme prate, pa čak i tokom njenog gostujućeg uređivanja magazina Vogue.

Kompanija će vojvotkinju i vojvodu od Saseksa savetovati kako da lansira dobrotvornu fondaciju u Americi pošto su se odvojili od Kejt i Vilijama, ali i zbog situacija koje prate bračni par: letovi privatnim avionima nakon deklaracije da su ekoratnici, zbog čega im je narušen integritet, te priče o lošem odnosu s Kejt i Vilijamom, kao i upitna veza s ocem Megan Markl – Tomasom Markleom.

Palata je šokirana saznanjem da je Sunshine Sachs zadužen za spasavanje imidža, pogotovo kad je u PR timu kraljevske porodice vrsna stručnjakinja Sara Latam, nekada viša PR savetnica Hilari Klinton. 

– Unajmljivanje holivudske kompanije za PR dok si član kraljevske porodice u najmanju je ruku neortodoksno. Stariji zaposlenici palate ostali su zbunjeni tokom ovih nekoliko meseci, jer par ignoriše savete svog profesionalnog tima i slušaju nekog "autsajdera" iz Holivuda. Međutim, Megan veruje Keli, koja je bila jedna od glavnih zvanica na venčanju – rekao je izvor za The Sun.

Inače Sunshine Sachs zastupa i Bena Afleka, Bon Džovija, Aerosmit, Leonarda Dikaprija, Džastina Timberlejka, Dženifer Lopez, Snup Doga i Natali Portman. Kompanija je učestvovala u rekreiranju imidža Harvija Vajnstina još 2015. kad je bio optužen za neprimereno dodirivanje manekenke Ambre Batilane Gutierez, a 2004. godine "spasavali" su i Dženet Džekson nakon "golog" incidenta na Super Boulu.

hellomagazin.rs Guliver/Getty
Tagovi: megan markl

Pročitajte još