Ruska manekenka proživljava horor: Udala se za kralja, pa dva dana nakon svadbe doživela šok

Ruska manekenka proživljava horor: Udala se za kralja, pa dva dana nakon svadbe doživela šok

Autor: | 25/02/2020

0
foto: Instagram printscreen

Ruska manekena koja se udala za bivšeg kralja Malezije otkrila je da je samo dva dana nakon venčanja jednim telefonskim pozivom doživela stravičan šok koji je pokrenuo lavinu problema

Ruska manekena Oksana Voevodina (27) i njen sada već bivši bivši suprug Sultan Muhamed V (50) usred su spora oko očinstva Oksaninog devetomesečnog sina Leona. Iako je dete njegovo, Sultan tvrdi da to nije tačno i da on nije otac.

Oksana Voevodina neće biti sultanija i kraljica, ona razvod ne priznaje! (video)

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Cosmopolitan Malaysia (@cosmopolitanmy) дана 16. Јул 2019. у 8:00 PDT

Naime, bogati Sultan Muhamed koji je pre 13 meseci napustio prestol nakon braka s bivšom Miss Moskve ne priznaje njeno dete za koje ona kaže kako je jedini njegov sin i naslednik.

Tokom juna prošle godine, ozvaničen je razvod, a kralj je abdicirao zbog, kako se spekuliše, njenih snimaka iz “realnog života” gde vodi ljubav pred kamerama.

Ogasila se Bakingemska palata: Megan i Hari moraju nazad u London

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Voevodina Oksana (@rihanapetra) дана 11. Феб 2020. у 1:17 PST

Sultan je iskoristio islamsko pravo da se razvede od nje i par je sad u oštroj finansijskoj bitki, prenosi "Daily Mail".

Jedan poziv promenio je sve 

Oksana je rekla da je tadašnji kralj - poznat kao Faris - insistirao na tajnosti njihovog islamskog venčanja u Maleziji i kasnije ruske ceremonije. Ali, detalje su otkrili njegovi prijatelji.

Kako joj je svega dosta, za ruski "Channel One" progovorila je nedavno i sama Oksana. Ona je istakla da je očajna, jer joj se čitav svet srušio nakon samo jednog telefonskog poziva.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Voevodina Oksana (@rihanapetra) дана 30. Дец 2019. у 1:22 PST

Naime, samo dva dana nakon venčanja, dok je Muhamed bio u kupatilo, zazvonio je njegov telefon. Pisalo je da ga zove "Bob". Ruska manekenka nije ni slutila da će tim što će se ona javiti na ovaj poziv pokrenuti lavinu pitanja i problema.

Na prvu loptu Oksana je mislila da njenog novopečenog supruga zove prijatelj iz Amerike, kako bi mu čestitao na svadbi. Ali kada je rekla "Halo?", ostala je u šoku.

- Javila sam se i čula histerični ženski glas koji je vikao na mene. Ta osoba je tvrdila da je ona njegova žena - iskreno je rekla ruska manekenka.

Megan Markl ne odustaje: Ne mogu nas sprečiti da koristimo kraljevske titule!

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Voevodina Oksana (@rihanapetra) дана 22. Јан 2020. у 6:55 PST

Tajno venčanje imalo je svoju pozadinu 

Zbog tog poziva izbila je svađa između nje i sad već bivšeg supruga. Ona kaže da joj je Sultan rekao kako mu je ona jedina žena. Ipak, istina je malo drugačija.

Naime, Oksana je ruskim medijima pokazala navodni bračni certifikat koji potvrđuje da je Muhamed u braku sa Čehinjom, prenosi index.hr.

Sultan se još uvek nije oglasio povodom ovih optužbi. A Roksana je za ruske medije izjavila čak i kako strahuje za svoj i život svog sina.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Voevodina Oksana (@rihanapetra) дана 29. Нов 2019. у 2:29 PST

hellomagazin.rs Instagram/rihanapetra, instagram printscreen

Pročitajte još

Najnovije vesti