Izvajane ruke u 51. godini: Vežbe kraljice Letisije zatežu svaki mišić, rade se kod kuće

Izvajane ruke u 51. godini: Vežbe kraljice Letisije zatežu svaki mišić, rade se kod kuće

Autor: | 12/04/2024

0

Vežbe kraljice Letisije za savršeno zategnute ruke!

Španska kraljica Letisija godinama diktira modne trendove i to ne samo na crvenom tepihu već i na ulicama svetskih gradova.

Uvek elegantna, autentična i sofisticirana, odeća kraljice Letisije svakoj prilici daje dozu glamura i može se slobodno reći da je upravo ona ikona klasičnog stila.

Osim perfektnog stajlinga gde god da se pojavi, supruga španskog kralja Felipea u 51. godini izuzetno vodi računa o svom zdravlju i fizičkom izgledu.

Profimedia

 

Verovatno ste u više navrata primetili njene zategnute ruke i pitali se kako joj uspeva?

Vežbe kraljice Letisije za savršeno zategnute ruke

Osim ishrane, lepa kraljica ima određenu rutinu vežbanja, koja uključuje kardio vežbe i specijalnu Ajengar jogu.

Kako piše Daily Mail, poznato je da španska kraljica ustaje svako jutro u 7 časova i da dan započinje posebnom vrstom joge, koja ima naglasak na preciznosti i pozama koje traju duže od proseka, a koje pomažu u izgradnji snage i tonusa mišića.

Pročitajte: Ova žena ne može da pogreši - Kraljica Letisija u šik izdanju bacila Španiju na kolena

Ovaj oblik joge je delotvoran ne samo za one koji žele da smršaju već ima mnogo benefita i za nervni i imuni sistem, a poboljšava i kvalitet sna.

Sertifikovani učitelj joge Baju Prihandito rekao je za Mailonline da Ajengar joga možda nije najpopularniji izbor, ali da ima mnogo prednosti budući da poboljšava fleksibilnost, balans i jačinu celog tela.

– Vežba je usmerena na različite grupe mišića, uključujući ruke, telo i noge, što dovodi do sveobuhvatnog efekta snage i toniranja za celo telo.

– Ovo bi mogao biti faktor koji doprinosi vidljivo zategnutim rukama kraljice Letisije i ukupnom snažnom držanju - rekao je Baju.

Photo by Carlos Alvarez/Getty Images

 

Ovaj indijski oblik joge takođe razvija i „svesnost i koncentraciju, što dovodi i do emocionalnog blagostanja.

Kako prenose strani mediji, kraljica Letisija radi i vežbe sa tegovima, sa akcentom na bicepsima i ramenima, ističe njen bivši lični trener Hose Ignasio Ernandez-Koronado.

Kako bi celo telo održala u formi, ona uživa u kardio vežbama i često ide na trčanje ili šetnje kroz bašte palate Zarzuela u Madridu.

– Ona obično koristi taj prvi sat (kada ustane u 7 ujutru, prim. aut) da trči kroz bašte Zarzuele. Kraljica ima i ličnog trenera koji svakog jutra dolazi u palatu – rekao je bivši radnik palate za The Express.

– Ona trenira u porodičnoj privatnoj teretani i radi vežbe sa tegovima, neke kardio aktivnosti i boks – objasnio je on.

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Carlos Alvarez/Getty Images

Pročitajte još