Na granici anoreksije: Sablasno mršava Megan Markl šokirala novim izgledom FOTO

Na granici anoreksije: Sablasno mršava Megan Markl šokirala novim izgledom FOTO

Autor: | 03/07/2023

0

Izgled Megan Markl zabrinuo javnost

Princ Hari i Megan Markl ne skidaju osmehe s lica i reklo bi se da ih nimalo ne dotiče vesto o kojoj već danima bruji cela Britanija – da ih je kralj Čarls i zvanično iselio iz Frogmora, rezidencije u Vindzoru koju su svojevremeno dobili na korišćenje od kraljice Elizabete. Takođe, nedavno im je propao i unosan posao sa kompanijom Spotify vredan 20 miliona dolara.

Getty Images

 

Par je snimljen u petak ispred kancelarije u Santa Barbari, u pratnji osobe koja se, po svemu sudeći, brine za njhovu bezbednost. Ovaj deo grada je, zapravo, mali poslovni kvart, ali tu su i kozmetički salon, karate klub, pilates studio, centar za jogu i himalajsku meditaciju, pa se pretpostavlja da Hari i njegova supruga u slobodno vreme upražnjavaju neku od ovih aktivnosti.

Pročitajte: Obe strane su dale sve od sebe, ali nije išlo - Megan i Hari zvanično saopštili kraj

Došli su u prilično opuštenom izdanju, držeći se za ruke, a pored letnjeg stajlinga i fedora šešira, mnogi su primetili da je vojvotkinja od Saseksa vidno mršavija nego što je bila na poslednjim paparaco fotografijama, nastalim u vreme Čarlsovog krunisanja.

Profimedia

 

Pred početak letnje sezone Megan se verovatno ponovo pridržavala režima ishrane pomoću kojeg je posle drugog porođaja dovela figuru do savršenstva. Tajna je u detoks napicima koje je konzumirala svakog dana. Osvežavaju, vraćaju energiju i dobro raspoloženje, a uz to vas oslobađaju toksina i suvišnih kilograma.

Pročitajte: Prst u oko okrutnom svekru - Evo šta je Megan zaista radila kad je Čarls postao kralj FOTO

 

Megan je svakog jutra pila šejk sa borovnicama, vanilom, kokosovom vodom i proteinskim prahom, kao i jedan zeleni miks. Moguće da je i sada poverenje poklonila istim recepturama. No, s obzirom na nikad tanje noge koje vidimo na novim fotografijama, da li je ovog puta ipak malo preterala?

Profimedia

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Chris Jackson/Getty Images