Kompanija Lilly Drogerie podržala turnir Marine Maljković

Kompanija Lilly Drogerie podržala turnir Marine Maljković

Autor: | 04/06/2018

0

Lilly Drogerie turnir lokacija pokreta Marine Maljković za devojčice od 1-8 razreda završen je ovog vikenda, a pobede u obe kategorije - uzrasta od 1-4 razreda i od 5-8 razreda odneli su timovi koji treniraju u OŠ „Mihailo Petrović Alas“.

Turnir, koji je realizovan uz svesrdnu pomoć kompanije Lilly Drogerie, imao je za cilj da privuče devojčice da se bave sportom, zaljube u košarku i da nauče sve pozitivne osobine koje iz sporta mogu da primenjuju u svakodnevnom životu.

Zvjezdana Lončar i Marina Maljković

 

Prilikom svečane dodele nagrada, Zvjezdana Lončar, direktorka ZU Apoteka Lilly Drogerie, izjavila je: „Veoma smo srećni što smo imali priliku da podržimo ovako lepu manifestaciju, koja promoviše sport i razvijanje zdravih navika u ranom detinjstvu. Drago nam je da je škola ženske košarke koju vodi proslavljena Marina Maljković u našoj kompaniji videla sigurnog i pouzdanog partnera za realizaciju turnira. Posebno želim da pohvalim sve devojčice koje su učestvovale na takmičenju i pokazale da naša ženska košarka zaista ima svetlu budućnost“.

Turnir, koji je trajao čitavih mesec dana, okupio je veliki broj devojčica koje su iz vikenda u vikend u Beogradskoj areni pokazivale neverovatan trud i volju za pobedom. Kompanija Lilly Drogerie je, kao nagradu za vredan rad, svim učesnicama finala uručila vredne nagrade.

hellomagazin.rs Lilly Drogerie/Promo
Tagovi: lilly drogerie