Animirana avantura "Brzi brzić" otvara 14. KIDS FEST u Kombank dvorani

Animirana avantura "Brzi brzić" otvara 14. KIDS FEST u Kombank dvorani

Autor: | 12/10/2018

0


TEMATSKI DANI I RADIONICE ZA DECU TOKOM SEDAM DANA DEČIJEG FILMSKOG FESTIVALA

Ovogodišnji 14. KIDS FEST koji se država pod sloganom "Moja filmska zvezda", otvara animirana avantura "Brzi brzić" koja će biti prikazana u ponedeljak 15. oktobra u 12h u Kombank dvorani. Na otvaranju festivala, uvodnu reč će dati ambasadorka, glumica Mirka Vasiljević, a program će voditi drugari iz UMS škole za talente.

U okviru svečanog otavaranja najpopularnijeg dečijeg filmskog festivala koji će biti održan od 15. do 21. oktobra, posetioci će imati priliku i da slušaju dečiji hor Kolibri, kao i da igraju uz plesnu školu Form 8 .

Festival se održava u više od 30 gradova u Srbiji, a tokom trajanja festivala u Kombank dvorani najmlađi posetioci će pored zanimljivih i poučnih filmova, koji će dugo pamtiti, imati priliku da učestvuju u tematskim danima i radionicama.

Ideja ovog festivala je da se deci predškolskog i školskog uzrasta prikažu najkvalitetnija filmska ostvarenja koja nam dolaze iz celog sveta, kao i da im se pruži edukativni sadržaj kroz zabavu, kreativne radionice i igraonice.

Domaćin festivala je ove godine Kombank dvorana, ali će festival biti održan i na ostalim lokacijama, odnosno u svim večim bioskopima u Srbiji.

Repertoar KIDS FEST-a za Kombank dvoranu pogledajte i na www.kombankdvorana.rs

Hellomagazin.rs Promo
Tagovi: kids fest

Pročitajte još