Završen 35. Fashion Selection glamuroznom revijom venčanica i spojem mode i filma

Završen 35. Fashion Selection glamuroznom revijom venčanica i spojem mode i filma

22/05/2023

0

Inspirisana Diznijevom pričom "Mala sirena", u susret beogradskoj fimskoj premijeri u MTS Dvorani, u subotu 20. maja od 17h održana je glamurozna modna revija kolekcije venčanica Ada Drndića, koja je podstaknuta pričom o jednoj od najpoznatijih Diznijevih junakinja crtanog filma.

Filip Olćan

 

Posetioci su imali priliku da vide glamurozne kreacije izrađene od najfinijih materijala a manekenke koje su ih nosile izgledale su poput pravih princeza. Ukrašene različitim kristalima, uz prigodan nakit i krune, ove venčanice zasenile su posetioce a najviše mlade dame koje sanjaju o bajkovitom venčanju.

Na istoj reviji u MTS Dvorani predstavljen je i dečiji deo kolekcije Pertini Fashion koji sadrži svečane haljine za devojčice takođe nalik Diznijevoj princezi Arijel.

Filip Olćan

 

Inspiracija revije i kolekcije Ada Drndića, kultni crtani naslov „Mala sirena“, koji je nastao pre više od 30 godina i koji je i danas veoma aktuelan, sada je postao igrani film, sa pravim glumcima.


Holivudski studio upustio se u fantastičnu avanturu snimanja filma o čuvenoj sireni, sa najnovijom filmskom opremom i, kako kažu autori predstojećeg ostvarenja, uz velike pripreme glumaca, jer su scene u moru zaista snimane pod vodom. Na ovaj način dočarana je čuvena priča Hansa Kristijana Andersena, danskog pisca bajki, nastala pre skoro dve stotine godina.

Filip Olćan

 

Film "Mala sirena" gledaoci će moći da pogledaju već od 25 maja u bioskopima širom Srbije u sinhronizovanoj i originalnoj verziji a revijom "Deo tvoga sveta" završen je 35. Fashion Selection.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Filip Olćan

Pročitajte još

Najnovije vesti