Dani mode, lepote i promocije pravih vrednosti

Dani mode, lepote i promocije pravih vrednosti

Autor: | 08/05/2023

0

Fashion Selection, 35. po redu, će biti održan od 14. do 20. maja na nekoliko lokacija u Beogradu, a pored modnih revija, ovogodišnju manifestaciju će obeležiti i performansi na nesvakidašnjim mestima, ali i jedan film.

Autor: Saša Džambić

 

Dani mode, lepote i promocije pravih vrednosti će započeti spektakularnim otvaranjem 14. maja u nesvakidašnjem prostoru Ciglane, za koje će biti zadužen Zvonko Marković, bard srpskog dizajna. Zvonko ove godine obeležava 25 godina rada u modnoj industriji i za sve poštovaoce njegovog rada priprema modni događaj decenije. 

Autor: Saša Džambić

 

Drugo veče će modna revija po prvi put biti održana u jednom kazinu, a tokom narednih dana Fashion Selection se seli u hotel Hyatt Regency, gde će u prelepom ambijentu biti prikazane nove kolekcije poznatih italijanskih brendova Dan John, Paul Taylor, Aeronautica Militare, holandskog brenda Goldbergh, kao i rad dizajnera Nemanje Pantelića, Stasya Fashion, Dach Swim, Miss Hoodie.

Autor: Saša Džambić

 

Trend započet prošle godine, kada su prvi put modele na pisti nosile dame od 35 do 65 godina, biće nastavljen i na ovom Fashion Selectionu revijom autorskog brenda Gorim. 
Kako je modna agencija Select jedina koja profesionalno radi sa decom manekenima i ove godine će najmlađi i najslađi modeli imati priliku da prošetaju pistom u okviru porodičnog programa Kids&Teen Fashion Selection i revija Lindex i Pertini Fashion. 

Autor: Saša Džambić

 

Poslednje veče ovogodišnjeg Fashion Selectiona će biti napravljen još jedan iskorak u organizaciji modnih događaja, kada će u MTS dvorani atraktivnom revijom „Mermaid Core – Deo tvoga sveta“, koja je inspirisana sirenama, biti najavljena premijera Diznijevog, sada igranog, klasika „Mala sirena“.


https://selectmodeling.com/fashion-selection/

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Autor: Saša Džambić