Rejf Fajns i Anja Tejlor Džoj: HELLO! vam poklanja 3x2 karte za film "MENI" (video)

Rejf Fajns i Anja Tejlor Džoj: HELLO! vam poklanja 3x2 karte za film "MENI" (video)

Autor: | 16/11/2022

0

Zvezda Holivuda Anja Tejlor-Džoj i renomirani britanski glumac Rejf Fajns od sutra u neobičnom, psihološkom trileru "Meni"

Renomirana šefica kuhinje Dominik Kern, ponosni nosilac najprestižnijeg kulinarskog priznanja - 3 Mišelinove zvezdice, kao saradnik ekipe filma "Meni"

Nakon svetske premijere na ovogodišnjem filmskom festivalu u Torontu, novi naslov iz kuće Searchlight pictures - film reditelja Marka Majolda "MENI" (The Menu) stiže 17. novembra na redovan bioskopski repertoar. 

Film prožet misterijom i neizvesnošću, triler sa upečatljivim crnim humorom stiže OD REDITELJA SERIJE "IGRA PRESTOLA" MARKA MAJLODA I PRODUCENTA I REDITELJA POPULARNOG FILMA IZ 2021. GODINE "NE GLEDAJ GORE" ADAMA MEKEJA

Promo

 

Sve počinje na ostrvu Hotorn gde se nalazi specifičan restoran u koji dolaze samo imućniji, slavni, ali i oni nadmeni spremni da za specijalane obroke sačinjene od malih zalogaja plate više od hiljadu dolara po glavi. Restoranski meni koji podrazumeva degustaciju nekoliko ekskluzivnih obroka sastavio je Slovik, šef kuhinje i umetnik svog zanata koji je, kako se čini, sklopio "Faustov pakt".

Da verno iznese ulogu Slovika, neobičnog šefa kuhinje, poznatom britanskom glumcu Rejfu Fajnsu,  u pomoć je pritekla čuveni ekspert kada je o spremanju hrane reč, kuvarica svetskog glasa Dominik Kern za koju reditelj filma ističe da je bila ključna za snimanje naslova "MENI".

Promo

 

Sva jela koja smo pravili u saradnji sa idejama scenarista i reditelja bila su ponekad izazovna, ali za mene veoma zanimljiva,“ ističe Kern „Udaljilo me je od onoga što radim u stvarnom životu, s druge strane stvarala sam nešto što nisam nikada u životu. Bilo je veoma zabavno.

Pored Fajnsa i Anje Tejlor-Džoj, uloge su poverene i Nikolasu Holtu, Dženet Maktir i drugima.

Lajkujte našu Fejsbuk stranicu, ostavite komentar i osvojite karte!

Delimo 3x2 karte za prikazivanje filma "MENI" 17. novembra, u bioskopu mts Dvorana (nekadašnja Dvorana Doma Sindikata), u 19:30h

Izvlačenje dobitnika je sutra!

Promo

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin