NOVOGODIŠNJA ČAROLIJA U ONE&ONLY PORTONOVI RIZORTU

NOVOGODIŠNJA ČAROLIJA U ONE&ONLY PORTONOVI RIZORTU

Autor: | 16/11/2022

0

One&Only Portonovi, smešten u Bokokotorskom zalivu u jedinstvenom mediteranskom naselju Portonovi, najavljuje prazničnu sezonu, transformišući se u blistavu zimsku palatu, uz niz događaja od decembra 2022. do januara 2023. godine.

Promo

 

„Radujemo se što će naši gosti uživati u praznicima u One&Only Portonovi rizortu, gde smo pripremili raznovrsan program proslava i događaja za sve uzraste i interesovanja. Od svetlucavih dekoracija, do ugodnih banketa i uzbudljivih muzičkih nastupa, smeštenih u prekrasnom okruženju našeg rizorta, sigurni smo da će ova praznična sezona biti nezaboravna", izjavila je je Tesa Gorman, generalna direktorka One&Only Portonovi rizorta.

Promo

 

Svečanosti će započeti 4. decembra, paljenjem svetiljki na božićnoj jelki, uz koktel prijem i prazničnu muziku.

Za katoličko Badnje veče, 24. decembra, gosti su pozvani da se pridruže svečanoj večeri od 18 časova, nakon čega će uslediti Božićni ručak sa specijalnim menijem 25. decembra u podne, te Božićna večera u 18 časova. Najmlađe goste će 25. decembra u 10 časova dočekati Deda Mraz, sa poklonima i slatkišima pokraj velike jelke u lobiju. Kruna prazničnog programa biće gala večera i zabava u La Verandi, 31. decembra. Kako sat otkuca ponoć, gosti će dočekati novu godinu u pratnji hrvatske muzičke umetnice Nike Turković sa bendom, uz najspektakularniji vatromet u Crnoj Gori. Program uključuje večeru od 5 sledova i provod do jutarnjih sati. Jelovnik za ovu gala večeru kreiran je od strane izvršnog šefa kuhinje Krisa Marea (Chris Mare), a osmišljen je na mediteranski način, inspirisan bogatim crnogorskim nasleđem i prazničnom sezonom u Boki Kotorskoj.

Promo

 

Rizort je pripremio i posebne ponude smeštaja za sve one koji žele da se prvog jutra 2023. godine probude na najekskluzivnijoj destinaciji na Jadranu.

Promo

 

„Veoma smo srećni što imamo priliku da uveličamo najsvečaniju noć u godini baš u Portonovom, na novoj rivijeri na Jadranu. Zajedno sa mojim sjajnim bendom, izvešću najbolje svetske hitove u blještavom ambijentu One&Only Portonovi rizorta. Očekujem odličnu zabavu, a svim gostima želim zdravlje i ljubav u novoj godini”, rekla je pevačica Nika Turković.

Promo

 

Wellness centar Chenot Espace će tokom praznika fokusirati na programe detoksikacije, dnevne časove joge i aqua aerobika, te programe ulepšavanja. Hotelski butik NEO će tokom decembra i januara imati posebne ponude modnih dodataka regionalnih i stranih brendova, a od 15. decembra do 7. januara, najmlađi gosti će imati priliku da prave kućice od medenjaka sa iskusnim poslastičarima.

Promo

 

Portonovi u decembru postaje mesto posebne čarolije pod svečanim lampionima i ukrasima. Raznovrsni događaji, zabava i nesvakidašnje proslave osiguraće nezaboravno iskustvo za sve posetioce. Gosti su pozvani da uživaju u Božićnom bazaru Portonovi, uz domaće kolače, riblje specijalitete, pljeskavice, vafle, takose i ostale praznične delicije. Marina Square će ugostiti neke od najpoznatijih domaćih i regionalnih muzičkih zvezda, među kojima su Amira Medunjanin i Petar Grašo, dok će najmlađi uživati ​​u društvu Deda Mraza i dečijim predstavama. Iskustvo koje se ne propušta biće i uzbudljiva svetlosna instalacija koja će svake večeri osvetljavati noćno nebo širom rizorta.

Promo

 

One&Only Portonovi poziva i goste i nerezidente da uživaju u fešti tokom praznične sezone. Za rezervacije pošaljite e mail na [email protected] ili pozovite +382 31 691 001, dok je za programe u Portonovom potrebno izvršiti rezervaciju na email [email protected].

Promo

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Najnovije vesti