Novi beauty hit: Inovativna maskara kompanije AVON za pogled koji obara s nogu

Novi beauty hit: Inovativna maskara kompanije AVON za pogled koji obara s nogu

Autor: | 11/03/2022

0

Iz kuće možete da izađete bez karmina, senke za oči, rumenila ili parfema, ali bez maskare – nikako! Ona je, nesumnjivo, najvažnija karika našeg mejkap arsenala, nešto što uvek moramo da imamo pored sebe. Dovoljan je samo jedan vešt potez četkicom, pa da pogledom oborite s nogu ceo grad i transformišete se u fatalnu zavodnicu ili holivudsku divu.

Promo

 

Maskara ističe oči, povećava ih i osvežava, produbljuje pogled u decentnom ili vamp-maniru, kako kome odgovara. Ako ste na lice stavili sve osim maskare, kao da se niste ni našminkali. Drugim rečima, džabe vam što ste bili u Parizu, kad niste videli Ajfelovu kulu.

Promo

 

Pošto je proleće na vratima, pravo je vreme da otvorimo novu sezonu u neseseru, odnosno da osvežimo sadržaj. Prvi predlog je ekskluzivna „Legendary Lenghts“ maskara, novitet u „Avonovoj“ mejkap-kolekciji.

Promo

 

Legendarnom je čini inovativna tehnologija koja trepavice čini i do 50 odsto dužim, sa trostruko većim volumenom. Sasvim dovoljno za upečatljiv izgled. Nema grudvica, nema razmazivanja, a na mestu se zadražava čitavog dana, odnosno dok ne odlučite da skinete šminku.

Promo

 

Tu je i glavna alatka - „InstaLenght“ čvrsta, konusna, silikonska četkica, koja besprekorno razdvaja trepavice, precizno ih definiše i ravnomerno premazuje svaku od korena do vrha. Efekat ‒ maksimalna dužina. A žene dobro znaju da je dužina u ovom slučaju izuzetno važna.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti