Ceo stan je naše ogledalo u kome i kuhinjski aparati reflektuju stil

Ceo stan je naše ogledalo u kome i kuhinjski aparati reflektuju stil

Autor: | 30/08/2021

0

Da li stil komuniciramo samo kroz outfit? Svakako ne! Lični pečat ostavljamo kroz sve segmente svog života - izbor garderobe, modnih aksesoara, ritam života, hobi, filmove i serije koje gledamo, knjige koje čitamo, mesta na koja odlazimo, pa svakako i kroz način na koji uređujemo svoj životni prostor.

Nekada je dnevna soba bila ključna prostorija za demonstraciju stila. Danas je to svaki kutak životnog prostora. Naša estetika je prisutna u svakom elementu koji biramo. Zato i biramo pažljivo i sa idejom da sve spaja ista nit, mi. Ceo naš dom je ogledalo nas samih.

Kuhinja je svakako deo naše refleksije kroz prostor i njegovo uređenje. To više nije prostorija u kome pristup imaju samo odabrani. To je prostorija u kojoj se stvara, u kojoj se uživa u svim čulima, u kojoj su kreativnost i mašta apsolutno poželjni. U kuhinji se danas boravi, to je sada deo doma u kome pristup imaju i gosti. Upravo zbog toga i uređenje ovog dela životnog prostora se ne prepušta slučaju. Naprotiv, postalo je izuzetno važno da i kuhinja bude inspirativan prostor u kome će nameštaj i kućni aparati biti savršeno usklađeni sa našim autentičnim stilom. Kuhinja današnjice, kao i ostatak prostora, treba da bude udobna, funkcionalna i da oslikava nas same.

Promo

 

 

Upravo zbog toga, kućne aparate više ne odlikuju samo savršene performanse, već i savršen dizajn, i kao takvi jasno se uklapaju i pozicioniraju u našem prostoru.

Brojne nagrade za dizajn Red Dot koje odlaze u ruke dizajnerima kućnih aparata, su najbolja potvrda da njihovi kreatori i te kako znaju da je put do srca generacije kojoj su funkcionalnost i estetika egal, zaista spoj savršenih performansi i stila.

Milenijalci sokovnike, miksere, rerne, ploče za kuvanje i frižidere, biraju sa jednakom pažnjom kao sve ostalo u svom životnom prostoru. Oni su odraz stila, jednako kao i stolovi za ručavanje, fotelje, lampe, ugaone garniture. Upravo zbog toga su i kreirani sa ciljem da se uklape u ostatak enterijera. Nekada su svojim izgledom apsolutno odskakali od ostatka kuhinjskog prostora, danas su apsolutno u liniji sa njim. 

Dizajn kućnih aparata je veliki izazov za dizajnere, upravo zato što je neophpodno kreirati produkt sa savršenim performansama i jednako savršenom estetikom.

Nezgrapni frižider, koji kao div štrči u svakoj kuhinji sa Samsung Bespoke modelom odlazi u prošlost. Ovaj produkt je tokom 2021. doživeo poptpunu transformaciju. Sa novim Bespoke frižiderom, kuhinja je konačno u liniji. Pored unapređenih funkcija i mogućnosti prilagođavanja ostalim kuhinjski elementima kroz veličinu, broj vrata, polica i slično, Beskope frižider se definitivno uklapa u ostatak prostora čineći ga celovitim i jedinstvenim.

Promo/Andy Rementer

 

Frižider se sastoji iz modula koji se mogu kombinovati, tako da sam korisnik postaje dizajner prilikom izbora između različitih kombinacija boja, pa čak i nekoliko njih, kao i materijala.

Samsung Bespoke frižider je opremljen posebnom tehnologijom koja omogućava skladištenje više hrane u frižideru standardnog dizajna dubine 600 mm, a uz izolaciju SpaceMax™ tehnologije koja zidove frižidera čini tanjim, stvara se više prostora za uredno skladištenje namirnica.

Dizajn kućnih aparata i ideja da se savršeno uklope u autentičan stil, nisu ispred funkcionalnosti.  All-Around Cooling tehnologija omogućava jednaku temperaturu u svim delovima frižidera, metalna ploča za hlađenje u zadnjem zidu koja zadržava hladnoću čak i ako stalno otvarate frižider, a tu je i funkcija brzog hlađenja i zamrzavanja na zahtev – za one trenutke kada jehitno potrebna rashlađena čaša belog vina. I unutrašnjost je minimalistički dizajnirana, a skriveniekran, ravna polica za vina i sivkaste kutije za hranu, najbolje to i potvrđuju.

Promo

 

Era u kojoj su estetika i funkcionalnost isprepletani i zajedno čine stil, potpuno je ovladala svim segmentima našeg života. Zato su i kućni aparati deo našeg odraza u životnom prostoru, a kuhinje ili nisu zidom odvojene od ostatka prostora ili imaju širom otvorena vrata, jer se u njima danas boravi sa jednakim užitkom kao i u ostatku doma.

Za više informacija posetite https://www.samsung.com/rs/refrigerators/bespoke-refrigerator/

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti