Drugu godinu zaredom Beograđani uživali u porodičnom druženju uz Moja Kravica jogurt

Drugu godinu zaredom Beograđani uživali u porodičnom druženju uz Moja Kravica jogurt

Autor: | 10/07/2017

0
Ivan Tešanović i Marija Malović, regionalni PR menadžer kompanije Imlek

U želji da podseti roditelje i decu na porodične vrednosti i značaj zajedničkih trenutaka provedenih u krugu porodice, Imlek drugu godinu zaredom na Adi Ciganliji organizuje „Moja Kravica Dan porodice“.

Sada već tradicionalna manifestacija „Moja Kravica Dan porodice“ okupila je veliki broj dece i roditelja, koji su imali priliku da uživaju u raznovrsnom i kreativnom programu, potvrdivši tom prilikom da je vreme provedeno u krugu porodice najvažnije.

Ova manifestacija bila je idealan povod da se još jednom poželi dobrodošlica Moja Kravica Trougao jogurtu, koji se, nakon više od 20 godina, vratio u naše živote. U ukusu čuvenog trouglastog jogurta uživali su svi posetioci Moja Kravica  Dana porodice, ističući da je za kratko vreme postao neizostavan deo njihove porodične trpeze.

„Porodica predstavlja zajednicu u kojoj gradimo svoju ličnost i učimo se pravim vrednostima, a sve to na temelju ljubavi, podrške i međusobnog poštovanja. Upravo te vrednosti neguje i brend Moja Kravica, zbog čega već decenijama predstavlja neizostavni deo porodične trpeze. Posle više od 20 godina među nama je i Moja Kravica Trougao jogurt, koji je u rekordnom roku osvojio srca, kako onih koji ga se sećaju iz mladosti, tako i novih generacija koje su se prvi put susrele sa njim.“, izjavila je Marija Malović, regionalni menadžer za odnose s javnošću Imleka.

hellomagazin.rs imlek/promo
Tagovi: Imlek