Katarina Radivojević i Marija Šerifović uživale u slatkoj noći punoj gorkog ukusa

Katarina Radivojević i Marija Šerifović uživale u slatkoj noći punoj gorkog ukusa

Autor: | 16/11/2017

0

U glamuroznoj zabavi Gorkog lista uživali su Gordan Kičić, Tijana Dapčević, Goca Tržan, Anđelka Prpić, Melina Džinović, Igor Todorović, i brojni drugi gosti udruženi oko činjenice da im je svima zajednička želja da se dobro zabave.

Da najslađa zabava počinje sa nekoliko kapi gorčine, uverile su se u sredu, 15. novembra, brojne poznate zvanice iz sveta filma, muzike, mode, sporta i politike pokazujući želju da ih u toj noći nadahne “mudrost dobre zabave” kako je i zvaničan naziv glamurozne tradicionalne žurke koju je Gorki list organizovao u prestoničkom klubu „Gotik”.

Ovaj događaj je svojevrsni uvod u kampanju Gorkog lista i promovisanja GURUA DOBRE ZABAVE pod nadimkom GOR – CHI, koji je premijerno predstavljen gostima i javnosti.

Obučen u prepoznatljivim bojama Gorkog lista, inspirisan prirodom iz koje i dolazi ovaj brend, on je poslao poruke da je život mnogo lepši ako mu se pristupi na zabavan način, ali i da ima pun smisao samo ako su slatki momenti začinjeni i sa malo gorčine.

Kao autoritet noćnog života, Gor – chi se premijerno pojavio u društvu glumice Katarine Radivojević, a kako bi dokazao da nepogrešivo pravi najbolje žurke, nastavak večeri prepustio je jednom od naših najboljih vokala Mariji Šerifović koja je sa svojim bendom, priredila pravi muzički spektakl pevajući svoje hitove “Pametna i luda”, “Ja volim svoj greh” i mnogim drugim, ali i uživajući u primanju brojnih komplimenata za svoju novu pesmu “11” koju je samo četiri dana ranije predstavila javnosti.

U slatkoj noći punoj gorkog ukusa uživali su i Gordan Kičić, Tijana Dapčević, Goca Tržan, Anđelka Prpić, Melina Džinović, Igor Todorović, Boško Jakovljević, Tamara Paunović, Ilda Šaulić, Ana Bekuta i brojni drugi gosti koji su sjajno oslikali filozofiju Gor - chia da se naizgled postojeće razlike brišu pred činjenicama da nam je svima zajednička želja da se dobro zabavimo.

Gorki List je lider u svojoj kategoriji na teritoriji Srbije, a uspešno posluje u Crnoj Gori, Bosni i Hercegovini, Sloveniji, Nemačkoj, Švajcarskoj, Italiji, Rusiji, Rumuniji i Americi. Svoje trajanje od 64 godine duguje pre svega ujednačenom vrhunskom kvalitetu , jedinstvenom ukusu i receptiri, ali i nastojanju da se uvek redefiniše i unosi inovacije. U skladu sa tim, i ove večeri najavljena je nova ograničena serija GORKOG LIST-a WINTER SEASON u beloj boji.

hellomagazin.rs GorkiList/Promo