Brojne poznate ličnosti uveličale početak revijalnog dela Serbia Fashion Week-a

Brojne poznate ličnosti uveličale početak revijalnog dela Serbia Fashion Week-a

Autor: | 28/04/2018

0

Konrgesni centar Master Novosadskog sajma ponovo je zablistao punim sjajem. Nakon otvaranja u Dunavskom parku, izložbe u Galeriji Matice srpske i alternativne mode u SKC Fabrici, Serbia Fashion Week nastavlja da oduševljava modne sladokusce izborom fantastičnih dizajnera koji su privukli veliku pažnju publike ali i istaknutih ličnosti iz sveta muzike, mode i sporta: Sergej Ćetković, Ana Kokić, Vesna i Đole Đogani... Posebno interesovanje medija privukao je dolazak naših slavnih košarkaša Miroslava Raduljice, Marka Kešelja, Nenada Krstića...

Odličan početak revijalnog dela završen je uz srdačan aplauz publike. Utisci gledalaca kao i samih dizajnera pa i modela su i više nego pozitivni, a očekivanja prevaziđena.

Prvi blok su svojim odličnim kreacijama ukrasili Aleksandar Gavrić, Nemanja Pantelić i Gorana Rochelle, nakon čega su se brojnoj publici predstavili Jovana Živković i Jovana Petković, dok su prvo revijalno veče zatvorile Jelena Krecković Ranđelović, Nataša Pejović i Danijela Božić.

Poznanstva sa brojnim inostranim gostima i dizajnerima, razdragani manekeni i zadovoljna publika obeležili su prve dane desetog izdanja Srpske nedelje mode. Četvrto veče Serbia Fashion Weeka ulepšali su Bata Spasojević, Marija Šabić, Suzana Perić, Peer Cox, Sanja Veličković, Ana Vasiljević, Milan Senić, Ivana Nikolić Stanković i Monarh.

Hellomagazine.rs Serbia Fashion Week