Modni duel Tamare Vučić i Toske Mask: Sestra najbogatijeg čoveka na svetu rame uz rame sa prvom damom, koja haljina je raskošnija?

Modni duel Tamare Vučić i Toske Mask: Sestra najbogatijeg čoveka na svetu rame uz rame sa prvom damom, koja haljina je raskošnija?

Autor: | 11/07/2024

0

Tamara Vučić susrela se sa sestrom najbogatijeg čoveka na svetu, Ilona Maska

Supruga predsednika Srbije Tamara Vučić razgovarala je u Egiptu sa Toskom Mask, sestrom zvanično najbogatijeg čoveka na svetu Ilona Maska.  

Marko Đoković/Tanjug

 

Toska Mask je izuzetno cenjena rediteljka i producentkinja u svetu, i vlasnica kompanije Passionflix, platforme za striming filmova i serija snimljenih na osnovu ljubavnih romana koji su veoma popularni u Americi.

Pročitajte: Frizura Tamare Vučić za paklene dane pred nama - Na 40 stepeni kosa može da izgleda savršeno, evo i kako FOTO

Svoj prvi film je producirala davne 2001. godine, a od tada je režirala desetine filmova, od kojih poslednjih godina namenski za platformu koja je u njenom vlasništvu.

Marko Đoković/Tanjug

 

Toska Mask je bila veoma zainteresovana o uslovima snimanja u Srbiji budući da su proteklih godina svoje filmove kod nas snimile neke od najvećih zvezda današnjice, počev od Džonija Depa, Rafaela Fajnsa, Pirsa Brosnana i mnogih drugih.

Supruga predsednika istakla je u razgovoru da je ključni razlog zbog kojeg Srbija privlači filmske produkcije strategija države koja se uspešno sprovodi i koja podrazumeva niz olakšica za produkcije - pre svega jednostavne procedure za obezbeđivanje snimanja, zatim podsticaji države koji su u visini 25% od troškova koje je investitor ostvario u Srbiji za snimanje filma, a isti uslovi važe i za strane i za domaće investitore.

Osim toga, produkcije koje su snimale u našoj zemlji posebno su isticale profesionalnost i stručnost pomoćnih radnika - koreografa, rekvizitera, šminkera, pomoćnika, kao veliku prednost u odnosu na druge zemlje.

Marko Đoković/Tanjug

 

Toska Mask je nakon obraćanja Tamare Vučić u kojem je pomenula Milunku Savić kao najodlikovaniju ženu ratnicu na svetu, bila veoma zainteresovana za istoriju naše zemlje.

"I vi u Srbiji imate baš bogatu istoriju", primetila je zainteresovano pred prisutnima i izrazila želju da poseti Srbiju.

Tamara Vučić nalazi se u poseti Egiptu gde joj je dodeljena nagrada "Better World Best Commitment Award" za diplomatske napore u promociji mira u Evropi i predanost humanitarnim ciljevima.

 

 

 

Koja haljina je raskošnija Tamare Vučić ili Toske Mask, pišite nam u anketi

 

Koja haljina je raskošnija

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Marko Đoković/Tanjug

Najnovije vesti