Boško Jakovljević revijom ostavio Parižane bez teksta

Boško Jakovljević revijom ostavio Parižane bez teksta

Autor: | 06/03/2024

0

Boško Jakovljević revijom u Parizu oduševio

U bivšoj rezidenciji španske kraljevske porodice „La Galerie Bourbon” u Parizu Boško Jakovljević kolekcijom muških i ženskih odela „Martini Vesto by Boško” osvojio je ljubitelje mode u „Gradu svetlosti”.

Michael Dupre

 

U okviru programa Federacije visoke mode Francuske na Paris Fashion Weeku, srpski dizajneri, među kojima i Boško, predstavili su svoje kolekcije rame uz rame sa slavnim svetskim modnim kreatorima i brendovima.

Pročitajte: Karleuša prošetala pistom na Nedelji mode u Parizu, iz prvog reda je bodrila velika svetska zvezda FOTO/VIDEO

Naši dizajneri zasijali su u punom sjaju, pa nisu izostali ni fantastični komentari publike.

Michael Dupre

 

- Sviđa im se jer je drugačije! Deo kolekcije je rađen od papira koji podržava koncept održive mode, a posebno za reviju pravljene su čizme i patike.

- Hvala i Zani koja nam je dala prava da se pesma „Mladiću moj” koristi na reviji, što je samo upotpunilo utisak - izjavio je poznati srpski dizajner.

Michael Dupre

 

Samoj reviji prisustvovao je veliki broj ljudi iz sveta mode, influensera, predstavnici francuske komore za modu, ambasadorka Srbije u Parizu, koji nisu štedeli reči hvale na račun srpskog dizajnera.

Michael Dupre

 

Ako je suditi po rekacijama koje je izazvala Boškova revija, mozemo mirne duše da kažemo da je upravo on kapiten naše reprezentacije kada je o modi reč i da možemo biti ponosni na činjenicu da nas na najbolji mogući način predstavlja svetu.

Michael Dupre

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Michael Dupre

Pročitajte još

Najnovije vesti