Samo Kristina Radenković može da obuče takvu haljinu za rođendan: Da li biste se pojavile pred gostima u njoj?

Samo Kristina Radenković može da obuče takvu haljinu za rođendan: Da li biste se pojavile pred gostima u njoj?

Autor: | 05/12/2023

0

Haljina Kristine Radenković raspametila sve

Lepa voditeljka Kristina Radenković danas je proslavila svoj 43. rođendan, a da li ste videli sjajniju slavljenicu od nje?

Naime, kako smo mogli da vidimo na njenom Instagram profilu, voditeljka se sjajno zabavljala na kućnoj proslavi, gde je sa suprugom Nikolom i naslednicima Tarom i Roganom proslavila divan dan.

Za ovu priliku odabrala je najfantastičniju haljinu koju ćete videti danas, a i sutra! U pitanju je haljina ravnog kroja iznad kolenakoja je sva u šljokicama.

Ljubičasto-svetlucavi tonovi savršeno su išli uz frizuru i šminku slavljenice Kristine Radenković, a da li biste vi dočekali svoje goste u ovakvom izdanju pišite nam u komentarima.

Instagram

 

Podsetimo, Kristina Radenković osam godina je u ljubavi sa Nikolom Radojevićem sa kojim ima dvoje dece. Popularna voditeljka nedavno je otvoreno govorila o svojoj porodici i odnosu sa suprugom kojeg je upoznala zahvaljujući izgubljenom psu.

Nikola i ja upoznali smo se slučajno, i to na ulici dok je on tražio izgubljenog psa, a ja šetala svoje dve kuce. Kako sam jako slaba na životinje, dala sam se u akciju da mu pomognem.

- Kada sam ga tokom traženja srela još jednom, dao mi je svoju vizitkartu, a ostalo je istorija - izjavila je ona pre nekoliko godina – ispričala je svojevremeno.

Pročitajte: Ko vas je slagao da treba izbegavati horizontalne pruge? Ako ih nosite kao Kristina Radenković, greške nema!

- Muž mi je, što bi rekli onako kolokvijalno, car. Ova godina je stvarno bila za njega veoma izazovna. Prvo sam radila “Pesmu za Evroviziju”, pa Evroviziju, “Leto u Srbiji”, pa Svetsko prvenstvo, ali stvarno mi je mnogo izlazio u susret.

- Imali smo jednu malu krizu u novembru kada se sve nagomilalo i on nije mogao ni svoj posao da obavlja, ali smo tada angažovali dadilju. Sada je opet sve u redu.

- Veliku podršku mi pruža, pogotovo tu logističku da bih ja mogla da se bavim svojim poslom. Kada su on i deca dolazili kući, ja sam išla na “Biser pustinje” i vraćala se kasno uveče – rekla je Kristina Radenković u emisiji “Kec na jedanaest” na K1 televiziji.

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Ata Images

Pročitajte još

Najnovije vesti