Haljine koje ne zahtevaju idealne proporcije! Evo zašto su žene poludele za novom kolekcijom Seke Alekić FOTO

Haljine koje ne zahtevaju idealne proporcije! Evo zašto su žene poludele za novom kolekcijom Seke Alekić FOTO

Autor: | 15/06/2023

0

Transformacija, avantura, izlazak iz zone komfora i neprocenjiva sloboda, o svemu tome Seka Aleksić razmišljala je kada je kreirala svoju liniju odeće Secondskin555. Ženama koje ne robuju društvenim očekivanjima i okovima, koje prihvataju sebe onakvima kakve jesu, modeli Secondskin555 pristaju zaista kao druga koža.

Marko Suvić

 

Posle kreacija od lateksa i likre, Seka je upravo predstavila novu kolekciju pod nazivom „Ariel“. Čini je pet haljina u kojima ćete se osećati ženstveno, moćno i slobodno.

Kao što je mala sirena iskoračila iz sopstvene kolotečine i skupila hrabrost da sledi snove, u modelima Seke Aleksić i vi ćete biti nezaustavljive.

U kolekciji „Ariel“ svaka žena će moći da pronađe model koji će istaći ne samo liniju već i jedinstvenost. Želite da budete seksi zavodnica? Izabraćete model „Stone“, dugačku crnu haljinu otvorenih leđa na koju niko neće ostati ravnodušan.

Marko Suvić

 

Hoćete da se osećate kao balkanska Kajli Minog? Za vas je srebrni multihromski model „Mirror“, midi asimetrična haljina na jedno rame u kojoj ćete biti apsolutna kraljica kluba.

Marko Suvić

 

Popularan model mini korset haljine ovog puta zove se „Candy“ i dolazi u dve boje. Oživite vaš Barbi san u modelu „Candy Pink“ ili kao Afrodita u „Candy Goldu“.

Marko Suvić

 

Marko Suvić

 

Pravi „show stopper“ jeste model koji nosi naziv kolekcije – „Ariel“. U dugačkoj korset duohromatskoj haljini osvojićete i more i pučinu, a za vaše mogućnosti i aspiracije nebo će biti granica. Šlic na leđima obezbediće potpuni komfor tokom celog dana (ali i noći), ne žrtvujući pri tom apsolutnu zavodljivost ovog modela.

Marko Suvić

 

Seka je imala na umu sve žene, i vitke, i punačke, i niske, i visoke, tako da su njene kreacije skrojene da se svaka dama u njima oseća posebno i senzualno.

− Želela sam da napravim brend koji će ženi sa oblinama dati samopouzdanje, istaći figuru i pokriti nedostatke. One se u našim haljinama osećaju sigurno i samouvereno, a žene koje imaju sreću da su manekenske građe u našim modelima osećaju se kao modne ikone. Veoma mi je drago što sam već videla i moje koleginice u nekima od njih.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Marko Suvić

Pročitajte još

Najnovije vesti