Biljana Tipsarević presrećna, novosti je dugo krila: To sam oduvek želela

Biljana Tipsarević presrećna, novosti je dugo krila: To sam oduvek želela

25/08/2021

0

Revija Biljane Tipsarević oduševila, novi trend je tu 

Najtraženija srpska dizajnerka Biljana Tipsarević održala je spektakularnu modnu reviju u Crnoj Gori. U predivnom, neobičnom ambijentu bokokotorskog zaliva, kojim dominiraju kako Jadransko more, tako i planine, Biljana je predstavila najbolje komade svoje resort kolekcije.

Privatna Arhiva

 

Publika je uživala u divnim i upečatljivim kreacijama poznate kreatorke koje su već postale prepoznatljive širom regiona. Ona insistira na eleganciji i zavodljivosti devojaka koje prate trendove, ali njeni modeli ujedno odgovaraju i moćnoj, poslovnoj ženi koje cene kvalitet materijala i izrade.

Pročitajte: Obe vole tenisera, iste godine postale su majke, posao ih spaja - Sestra Biljane Tipsarević njen je odraz u ogledalu

Revija nudi uvid u senzualnu estetiku Biljaninog rada - modeli su bogati volanima, korsetima, ali i oštrom formom krojeva odela , a kada je reč o materijalima dominiraju brokat, čipka, materijali oplemenjienim perjem. Akcenat je na ženstvenosti i otmenosti s jedne strane, a s druge komadi su prilagođeni potrebama urbane žene i nosivi su u više prilika.

Privatna Arhiva

 

- Želim da se u mojoj kreaciji svaka dama oseća upravo onoliko moćno koliko je moćan pogled na ovaj spoj savršenosti, bilo da se nalazi ovde na primorju ili daleko od njega, jer dame koje prepoznaju moć one je nose na sebi, ali pre svega u sebi - rekla je dizajnerka o svojoj reviji na obali Jadrana. Veliki broj uticajnih ljudi iz sveta biznisa i javnog života prisustvovalo je ovoj modnoj bajci, a među poznatim zvanicama iz javnog života bili su Ana i Vlade Divac, supruga sestra i ženski deo porodice predsednika države.

Pročitajte: Biljana Tipsarević otkrila da nije želela da bude u vezi sa Jankom, godinu dana ga izbegavala

Privatna Arhiva

 

I sama Biljana je na reviji blistala u haljini iz svoje kolekcije - odlučila se za brokat cvetnog dezena prožet zlatnim nitima u zagasitim nijansama bordo i svetloroze bojane, a karneri i volani na ovoj kreaciji istakli su njenu figuru na najbolji način.

Privatna Arhiva

 

- Potrudili smo se da sve izgleda u skladu sa primorjem i sa lepotama gde se nalazimo. Pogotovo možete biti nadahnuti i inspirisani kada ste okruženi skladom lepotom mediteranske prirode i moderne arhitekture - dodala je poznata dizajnerka za reviju.

Revija Biljane Tipsarević idelana prilika da kreatorka saopšti velike novosti

Biljana nam je saopštila i novosti o novom poglavlju svoje karijere - lansirala je kolekciju nakita od zlata i dragog kamenja.

- Dizajnirala sam nakit kakav sam oduvek želela, i koji sam sa raznih skica u momentima inspiracije konačno pretocila u nakit koji prati moj stil. Nakit je za mene jedna simbolika ljubavi, i svih drugih uverenja koje nosimo u sebi,  nasleđa, pogotovo što svaki komad nakita ima odredjenu simboliku koja je mom je mom srcu bliska. Nakit je deo svakog stajlinga i mozemo svakom dati poseban pečat. Kao sto modni stil može reći puno o nama, tako je i sa nakitom koji nosimo - istakla je Biljana.

Pročitajte: Fantazija Biljane Tipsarević od čipke i svile u koju ćete se zaljubiti

Privatna Arhiva

 

Toplo, morsko veče, dobra muzika, romantična atmosfera i kolekcija koja slavi žensku senzualnost i moć. Bio je ovo modni događaj koji nije ostavio ravnodušnim ni najbolje poznavaoce mode što je očigledan rezultat njenog kvalitetnog rada i posvećenosti više od jedne decenije u modi.

Privatna Arhiva

 

Privatna Arhiva

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Privatna Arhiva

Najnovije vesti