Met Galom su dominirale manekenke koje su zasenile sve svojim smelim kreacijama (galerija)

Met Galom su dominirale manekenke koje su zasenile sve svojim smelim kreacijama (galerija)

Autor: | 02/05/2017

0

Ovogodišnja tema Met Gale, tačnije Muzeja umetnosti Metropolitan i Gala bala je Rei Kavakubo/Comme des Garcons: Umetnost onoga "između".

Reč je o dizajnerki iz Japana kojoj je prvoj nakon Yves Saint Laurenta 1983. iskazana čast da ona sama bude nositelj teme ovog velikog događaja. Rei Kavakubo smatra se jednom od najvažnijih i najuticajnijih modnih dizajnera u poslednjih 40 godina.

Met Gala ponovno je okupila samo najvažnija imena iz modnog i šoubiz sveta, jer ipak se radi o najprestižnijem modnom događaju godine.

Tako popis zvanica ni ove godine nije razočarao, a najviše pažnje plenile su mlade manekenke i starlete, koje su svojim pojavama zasenile ostale slavne dame. Naravno, mislimo na sestre Hadid i Džener i njihovu najbolju prijateljicu Hejli Boldvin, koje slavu i milione sledbenika na društvenim mrežama mogu zahvaliti slavnim roditeljima.

Devoke su se pojavile u zaista šarolikim kreacijama: Kendal u dugoj, prozirno-crnoj haljini otvorenih leđa, Bela u istom takvom kombinezonu, Điđi u asimetričnoj Tommy Hilfiger bež haljini sa mrežastim halterima, dok se plavokosa Hejli pojavila u belo-roze suknji od tila i kratkom topiću, koji su neodoljivo podsećali na venčanicu.

Najmlađa pripadnica spomenutog klana, 19-godišnja Kajli, na crvenom se tepihu pojavila s kratkom, platinastom kosom, u dugoj, zlatnoj haljini koja je, pogađate, takođe bila providna, a društvo joj je pravila poznata dizajnerka Donatela Versače, koja je nosila žutu haljinu i periku u istoj boji. Ovogodišnja tema bila je ekstravagancija.

Time su slavne "klinke" u drugi plan bacile zvezde A-liste, poput jedne od najdugovečnijih manekenki, Žizel Bundšen i Stelu Makartni, koja je svakako bila jedna od najbolje obučenih sinoć, kao i pevačice Dženifer Lopez, koja je zasjala u bebi plavoj Valentino haljini, a svetu je najzad i službeno predstavila dečka Aleksa Rodrigeza, s kojim se viđa tek dva meseca.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs/m.g. guliver/getty
Tagovi: met gala

Pročitajte još