Samo za odabrane: Jelena Kovačević predstavila kolecijiu "Zero", brenda "Barda"

Samo za odabrane: Jelena Kovačević predstavila kolecijiu "Zero", brenda "Barda"

Autor: | 05/05/2017

0

 

Samo odabrani prisustvovali su predstavljanju kolecije Zero modne kreatorke Jelene Kovačević, koja stoji iza sve popularnijeg modnog brenda Barda, jednog od retkih koji je za dame pripremio originalne komade odeće, obuće, ali i torbi koje su uspešno ukombinovane uz svaki stajling.

U susret letu, duh fransukog mediterana u četvrtak veče oduševio je goste Crowne Plaze na modnoj reviji brenda Barda, i nove kolekcije Zero. Jednostavni krojevi, kolorit koji ne podleže trendovima, nesvakdiašnja kombinacija kvalitetnih materijala, ali i čuveni francuski šmek pobrali su aplauze onih koji su imali privilegiju da prvi vide nove modele Jelene Kovačević.

Goca Tržan zajedno sa suprugom Rašom i ćerkom Lenom pažljivo je osmotrila svaki model, dok je najbolji džudista na svetu Aleksandar Kukolj birao modele obuće za svoju buduću suprugu.

Nakon dužeg medijskog odsustva na jednom javnom događaju pojavila se i Katarina Rebrača, a svoje oduševljenje jednostavnim i u isto vreme nesvakidašnjim modelima nije krila ni mankeneka Tamara Paunović.

Kratak predah od nastupa i snimanja Pinkovih zvezdica pevač Milan Stanković iskoristio je kako bi sa prijateljima posetio upravo ovaj modni događaj, koji su iz prvih redova pratile I voditeljke TV B92 Nina Kolundžija i Aleksandra Stanišić.

Njihove kolege sa TV Pink Ognjen Nestorović i Tijana Prica upravo na ovom dešavanju pronašli su teme za neke od svojih novih Premijera.

Komentari (0)

Loading
Hellomagazin.rs Promo
Tagovi:

Pročitajte još