Selin Dion blistala u veličanstvenoj beloj haljini o kojoj priča čitav svet

Selin Dion blistala u veličanstvenoj beloj haljini o kojoj priča čitav svet

Autor: | 22/05/2017

0

Selin Dion je još jednom pokazala da gotovo niko na svetu ne poseduje glas kao što je njen, i to takav da budi najdublje emocije, posebno kada peva hit iz filma uz koji malo ko nije zaplakao.

Na dodeli Billboard Music Awards, Selin je ponovo podsetila sve na legendarnu numeru iz filma "Titanik" koji je premijerno prikazan pre 20 godina.

Dion, kao prošlogodišnji dobitnik nagrade za muzičku ikonu, otpevala je numeru “My Heart Will Go On”, klasik koji oni iz dvedesetih znaju vrlo dobro.

Dok su se scene iz filma prikazivale na velikom video bimu, Dion se pojavila u veličanstvenoj beloj haljini sa puf rukavima, iz kolekcije Stephane Rolland Haute Couture — koja je jednim delom predstavljala morsku anemonu, a drugim delom anđela.

U ovakvoj kreaciji Selin je pevala iz srca i duše, dok je se ogroman luster od kristala podizao iznad nje, podsećajući na ogromnu kristalnu meduzu. Publika je bila oduševljena, jer je Selin zvučala i izgledala nestvarno.

O njenom izvođenju numere i haljini koju je nosila, od sinoć priča čitav svet. Ovo je bio nastup koji će se pamtiti godinama.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs/m.g. guliver/getty