Prvi crveni tepih za Irinu Šajk nakon porođaja: Svetlucava fantazija u žutom

Prvi crveni tepih za Irinu Šajk nakon porođaja: Svetlucava fantazija u žutom

Autor: | 24/05/2017

0

Lepa Irina Šajk se nakon rođenja ćerke po imenu Lea de Seine, koju je dobila sa Bredlijem Kuperom krajem marta ove godine, po prvi put pojavila u javnosti i to u Kanu, na crvenom tepihu.

Irina je pozirala fotoreporterima u nežno žutoj haljini koja je otkrivala lepotu njene linije koja je ponovo savršena, dajući akcenat na beskrajno duge noge i dekolte.

Uz minimum nakita, ova svetlucava žuta haljina je na crvenom tepihu izgledala poput zraka sunca, dok joj je kosa padala u blagim talasima sa strane lica, Irina je neodoljivo podsećala na filmske dive iz zlatnog doba filma.

Na projekciju filma "Hikari", stigla je sama, ali, kako kažu prijatelji nje i Bredlija, oni svoju privatnost i dalje čuvaju od svih, a rođenje ćerke ih je oboje zbližilo još više, ali i uverilo da tako nastave i u buduće.

Možda će nekima od vas ova njena haljina biti inspiracija za matursko izdanje, jer, sem što je delimično i ne vulgarno prozirna, haljina je svetlucava zahvaljujući nitima u tkanju samog materijala, a materijal je lagan, dok je korset ojačan da istakne bistu i grudi. Sandale su srebrne, samo sa jednim širim kaišićem preko prstiju i zatvorene pete.

Šminka je minimalistička, tek naglašava lepotu i naravno - boja haljine je pun pogodak, jer žuta je hit ovoga leta.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs/m.g. guliver/getty

Pročitajte još