Igor Todorović i Bata Spasojević predstaviće kolekcije u prestonici dizajna

Igor Todorović i Bata Spasojević predstaviće kolekcije u prestonici dizajna

29/06/2017

0

Slavni srpski dizajneri Igor Todorović i Bata Spasojević predstaviće svoje nove kolekcije na glamuroznoj reviji 13. jula u Parizu.

Dvojica kreatora biće glavne zvezde prestižne manifestacije „Serbia Fashion Day“, koja će po drugi put biti održana u rezidenciji ambasadora Republike Srbije u svetskoj prestonici mode.

Ovaj jedinstveni događaj, na kome se srpska umetnost promoviše pred umetnicima, predstavnicima diplomatije, medijskih kuća i javnog života, pokrenut je prošle godine na inisijativu Vesne de Vinča, kao deo velikog projekta „Srbija, zemlja jorgovana“.

- Svaka revija je izazov za sebe, a ova pogotovo, jer će biti predstavljena na tako značajnom mestu i u gradu koji je sinonim za modu – rekao je Igor Todorović, koji ovih dana vredno radi na novoj kolekciji.

Prošlogodišnja manifestacija „Serbia Fashion Day“ izazvala je ogromno interesovanje predstavnika javnog života u prestonici Francuske, a predstavnici preko 50 svetskih medijskih kompanija akreditovali su svoje novinare za događaj koji je režirala srpski supermodel Slađana Tesla, koja će isto učiniti i ove godine.

- Prošle godine smo postavili jedan standard koji ove godine želimo i da nadmašimo, a sudeći po reakcijama predstavnika medija koji se već raspituju za „Serbia Fashion Day“, očekujem da će ova manifestacija ove godine imati još jači odjek – izjavila je Vesna de Vinča.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs/M G Serbia Fashion Day

Najnovije vesti