Biljana Obradović kao princeza na Belom dvoru

Biljana Obradović kao princeza na Belom dvoru

Autor: | 13/07/2017

0

Šarmantna i graciozna Biljana Obradović još jednom je dokazala da s pravom nosi nadimak Grejs, po princezi stila Grejs Keli.

U prekrasnoj beloj haljini koju potpisuje modna dizajnerka Ivana Mišić, modne kuće "Moda Mišić", iz kolekcije DNK, Biljana je bila domaćin gala partija u čast deset godina postojanja našeg magazina Hello!.

Biljana Obradovic je blistala na Belom dvoru u ulozi voditeljke ceremonije proslave decenije postojanja našeg magazina u Srbiji.

Haljina je delo modne dizajnerke Ivane Mišić iz kolekcije DNK, kojom je kreativni tim "Mode Mišić", takođe obeležio deceniju svog rada, a za stil je bio zaslužan Aleksandar Matejić.

Uz svedenu frizuru i blagu šminku, Biljana je u ovoj kreaciji naprosto blistala, jer, kroj haljine je savršeno pristajao njenoj figuri, ističući njenu gracioznost uz romantičnu notu glamura.

Biljanina haljina je iz kolekcije DNK koja odiše mistikom vila, dobrih i onih loših, u svakom slučaju zavodljivih vila koje poseduju moć. Moć je i stvaranje, moć je i percipiranje čulima, moć je i spremnost za promene, moć je i prigrliti život sa svim njegovim kontrastima.

Mozaične forme na haljini povezane su u neodoljivi vitraž na tkanini, neraskidivi mišićni sistem uvezan sinapsama – peteljkama obogaćen motivima veza.

Kolekcija je namenjena snažnim ženama koje vole da oblikuju svoje juče, svoje danas i svoje sutra, i koje vole da zadobiju divljenje svih. Bez zadrške naglašava seksepil, žensku lepotu i njenu moć – lajtmotiv sadašnje i budućih kolekcija.

 

 

hellomagazin.rs/m.g. Boško Karanović

Pročitajte još

Najnovije vesti