Moć pravih cipela: Viktorija Bekam - jedan par štikli, stotine modnih kombinacija (foto)

Moć pravih cipela: Viktorija Bekam - jedan par štikli, stotine modnih kombinacija (foto)

Autor: | 25/12/2016

0

Modna dizajnerka Viktorija Bekam prava je inspiracija damama od stila. Ova modna ikona najčešće nosi minimalistička monohrona izdanja koja iako klasična nisu uvek konvencionalna.

Viktorija je jedna od retkih zvezda koja je uvek besprekorno obučena i ne propušta priliku da pokaže neku od svojih modnih kreacija. Baš zato ova trendseterka je savršena "manekenka" za modele iz svoje kolekcije i najbolja je reklama Victoria Beckham brenda.

Viktorija Bekam otkriva svoje najveće modne greške

U zadnje vreme ova atraktivna Britanka zaljubljena je u jedan par cipela iz svoje nove modne linije. "Uhvaćena" u više prilika u fantastičnim belim cipelama/čizmama sa stileto štiklom, Viktorija je iznela više različitih kombinacija i poslužila kao prava inspiracija "običnim smrtnicima". Iako se od modne diva očekuje da stalno menja sve u svojim fashion izdanjima, skromna Viktorija je demonstrirala koliko je moćan pravi par cipela.

Poruka je jasna: pronađite onaj model obuće koji najviše oslikava vaš stil, poželjno je da bude neke neutralne boje, a on će za uzvrat svaku kombinaciju moći da iznese i "začini" je na pravi način!

Pogledajte:

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs/N.P. guliver/gettyimages/instagram

Pročitajte još