Snežana Dakić otkriva kako biti u trendu sa prosečnom srpskom platom

Snežana Dakić otkriva kako biti u trendu sa prosečnom srpskom platom

Autor: | 17/07/2015

0


U svet mode Snežana Dakić zakoračila je veoma mlada, a njena kultna emisija “U trendu” punih dvadeset godina edukuje gledaoce o stilu...

Doživljavate li sebe kao modnu ikonu?
- Modnom ikonom mogu da vas proglase drugi ljudi. Bio bi odraz bolesne narcisoidnosti samog sebe smatrati za tako nešto. Mogu samo da kažem da sam moderna žena.

Može li se biti u trendu sa platom od 320 evra?

- Može ako garderobu kupujete na sezonskim sniženjima i posvetite se traganju za modernim a pristupačnim komadima, koji po stilu liče na ono što biste voleli da imate.

Desi li se i vama modni promašaj?
- To je teška ocena i zavisi od kriterijuma onoga ko procenjuje. Možda sam u nekom trenutku izgledala drugačije od očekivanog ili je moda bila drugačija, pa su takvi spojevi bili prihvatljiviji. Smatram da sam prilično izoštrila svoj stil tokom ovih dvadeset godina koliko sam u modnom svetu da bih teško mogla da napravim promašaj.

Da li dobar šoping zaista leči depresiju?
- Ne. To je čak i naučno dokazano. Ipak, žene naprosto uživaju u kupovini, za kojom posežu u trenucima krize. Novac ne može kupiti sreću.

Da li odelo čini čoveka?

- Ne smemo zaboraviti da i odelo šalje mnogo poruka o nama: da li smo uredni, samouvereni, imamo li stila, jesmo li prosti ili poštujemo instituciju u koju smo došli, firmu koju predstavljamo, sebe i sagovornika.
“Novac ne može kupiti sreću“

1. Pronađite stil koji odgovara vašem stasu i zanimanju jer to je veoma važno. Ukoliko određeni komad garderobe dobro stoji nekom iz javnog života, ne znači da će stajati i vama.

2. Kupujte stvari koje možete da uklopite sa garderobom koju već posedujete.

3. U izboru autfita ugledajte se na preporuke iz modnih magazina, odnosno sa pista. Nikako to ne činite gledajući spotove muzičkih zvezda.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Mirko Tabašević
Tagovi: snežana dakić

Najnovije vesti