Danijela Dimitrovska-Amidžić: Ne budite zaslepljeni modnim blogovima

Danijela Dimitrovska-Amidžić: Ne budite zaslepljeni modnim blogovima

Autor: | 28/07/2015

0

Atraktivne devojke sa ovih prostora već godinama zanosno šetaju svetskim modnim pistama, ostavljajući bez daha najslavnije dizajnere. Jedna od njih bila je i Danijela Dimitrovska-Amidžić. Sa nekadašnjim top-modelom, danas suvlasnicom agencije "Models Inc.", porazgovarali smo o najvažnijoj sporednoj stvari u životu jedne žene... 

Mogu li ljudi sa viškom kilograma biti u trendu?

- Stav i harizma daleko su važniji od linije. Ipak, činjenica je da modom mnogo više možete da se igrate ukoliko ste vitki.

Ko se na javnoj sceni najbolje oblači?
- Aleksandra Jeftanović. Svaki put kad je vidim imam utisak da je upravo došla iz Njujorka.

Da li vam je način odevanja vašeg supruga bitan?
- To je poslednje što mi je važno. Ognjen je toliko šarmantan i harizmatičan da mu je sve drugo oprošteno. 

Vaš omiljeni brend?

- Volim dobre torbe i cipele. Kvalitet mi je bitniji od cene. Nekad to ide zajedno, a nekad ne. Najviše volim modne kuće "Chanel" i "Marc Jacobs".

Da li silikoni automatski znače odsustvo stila?
- Sve što je umereno u svakom trenutku je u trendu, a sve što je prenaglašeno jeste kratkoročno. Umerenost možete da uklapate u razne stilove, dok će sve ostalo kad-tad postati suvišno ili "out".



Danijelina 3 TOP saveta

1. Neka obuća i torbe budu kvalitetni. Bolje je imati dve malo skuplje ali dobre torbe, nego deset jeftinih. To čini autfit kompletnim i daje mu poseban pečat.

2. Pre nego što krenete u šoping, pažljivo pregledajte sve sajtove i napravite spisak stvari koje su vam potrebne. Tako ćete uštedeti i vreme i novac.

3. Najvažnije je da budete realni i da stil gradite prema sopstvenom senzibilitetu i izgledu. Ne budite zaslepljeni modnim blogovima.

 

 

Komentari (0)

Loading
Hellomagazin.rs David Vasiljević