13 idealnih modnih kombinacija Amal Kluni

13 idealnih modnih kombinacija Amal Kluni

Autor: | 03/11/2015

0


Lepotica koja je Džordža Klunija konačno odvela pred oltar vrlo brzo je postala ikona stila i jedna od slavnih dama kojima se najviše veruje na modnu reč. Amal Kluni pleni kako svojom pojavom, tako i uvek savršenim izborom garderobe kojom ističe ličnost, stav, otmenost i sve što se uz nju vezuje otkako se pojavila na javnoj sceni, iako se nekad čini da baš i ne uživa u statusu zvezde šou-biznisa.

Bilo je teško izabrati tek nekoliko naj stajlinga, jer sve što Amal stavi na sebe postaje inspiracija milionima žena širom sveta.

1. Suknja i top u boji purpura deluju zaista classy na zanosnom advokatu za ljudska prava. Često se u ovakvim kombinacijama pojavljuje u svojoj kancelariji.

2. Crveno je boja moćnih žena. Zato i ova jednostavna Dolce&Gabbana haljina na lepoj Amal baš moćno stoji.

3. Iako je žena savremenih shvatanja i ovog vremena, Amal se često odlučuje za retro komade, poput ove suknje i bluze koji podsećaju na stil Ljudi sa Menhetna.

4. Zanimljiv komplet u nenametljivoj nijansi roze boje Amal je odabrala za jednu konferenciju na kojoj je bila govornik. Treba li naglašavati da niko nije trepnuo dok je vodila glavnu reč?

5. Sa crno-belom kombinacijom retko ko može da pogreši. Pogotovo ne Amal Kluni, koja čak i ovako jednostavne komade nosi sa gracioznošću neke ikone zlatnog doba Holivuda.

6. Poslovna varijanta sa odelom na pruge i obaveznom belom košuljom. I ono što ima šmek muške klasične garderobe šmek na njoj izgleda – ultraženstveno.

7. Kad ne možete da odlučite šta da obučete, crni komadi su uvek dobar izbor. A Amal privlači sve poglede čak i kada je u crnom od glave do pete.

8. Duge noge, visoke potpetice, jednostavna kratka haljina u pastelnim bojama... Žurila je na sastanak i, naravno, zaustavila saobraćaj.

9. A nekad štikle od čije se visine vrti u glavi treba ostaviti kod kuće...

10. Ovu kombinaciju smo često viđali na jednoj od junakinja Seksa i grada. Ali, u to vreme nismo znali za Amal Kluni. Možda bi ona bila ta koja bi njima diktirala trendove?

11. Za putovanja Amal obično bira komforniju odeću, a u ovoj crveno-crnoj varijanti zaustavila je dah svima koji su imali sreće da je vide na aerodromu.

12. Za posetu novom muzeju na Akropolju, koji šljašti od mermera i svetlih detalja, izabrala je klasičan beli komplet kako bi postigla antički look.

13. Šta je bolje od neverovatne haljine? Samo šik cipele koje mogu da joj stanu na crtu.

Komentari (0)

Loading
Snežana Ilić Getty
Tagovi: amal kluni