Uvek u centru pažnje: Hrabar modni odabir jedinstvene Amal Kluni

Uvek u centru pažnje: Hrabar modni odabir jedinstvene Amal Kluni

Autor: | 04/12/2015

0

Bez obzira da li je na putu za sudnicu, ide li na ručak ili glamuroznu žurku, Amal Kluni uvek je u centru pažnje, ali ne zato što je supruga slavnog holivudskog glumca, već zato što je uvek odlično obučena. Ova trendseterka otvoreno priznaje da obožava skupocene dizajnerske krpice.

Amal je i ovog puta privukla pažnje na prazničnoj žurki slavne šminkerke Šarlote Tilberi. Dvodelni outfit od srebrnog žakarda, koji deluje kao da je nagužvan, niko nije mogao da ne primeti, posebno zato što je Amal došla u srebrnim cipelama i bundici boje pudera.

Crop gornji deo bez rukava otkrivao je ravan stomak uspešne advokatice, a umesto suknje radije je kombinovala trendi culottes pantalone. Ako niste bili sigurni  da li trebate da kupiti pantalone koje su nekada rado nosile naše majke, Amal vas je sigurno razuverila jer ih je odlično iznela na crvenom tepihu, prenosi "tportal".

Zašto onda i vi ne biste malo osvežili ormar pa ih zimi nosili na čizme? To je topla, udobna i lepa kombinacija, a bićete itekako trendi.

Ko ima modnu hrabrost Amal Kluni, ovaj stajling je izvrsna inspiracija za nadolazeće praznične zabave jer je zbog boje, ali i krojeva idealan za svečane trenutke.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs guliver/splash
Tagovi: amal kluni

Pročitajte još

Najnovije vesti