Što prirodnije: Najlepše frizure slavnih lepotica u ovoj godini

Što prirodnije: Najlepše frizure slavnih lepotica u ovoj godini

Autor: | 25/12/2015

0

Ove godine crveni tepih bio je lišen tipičnih frizura. Brojne slavne žene svoje glamurozne haljine upotpunile su frizurama poput nemarnih punđi, stepenastih uvojaka i pletenica u svim oblicima, dužinama i veličinama

Glavni naglasak ove sezone, i kada je kosa u pitanju, definitivno je na prirodnosti. Od što prirodnijih boja kose jednak efekt je pokušao da se postigne i po pitanju stajlinga frizure.

Nemarne, a izrazito trendi frizure, najviše su se uočavale u maštovitim verzijama natapiranih punđi i pletenica.

Za zanimljive detalje poput cvetne ukosnice ili crne vrpce ove godine se odlučila glumice Gvinet Paltrou dajući pravu inspiraciju za postizanje ženstvenog i elegantnog izgleda.

Iako smo ih ove godine ređe viđali, šiške su se i ove godine uspele da se provuku na listu trendova u stilizovanja kose. It djevojka Kendal Džener tako se odlučila za nemarne šiške uklopljene u visoku punđu, a platinasto plavu kosu Mišel Vilijamas ukrašavale su izrazito duge šiške.

Lagani mekani uvojci i ove godine su se pokazali kao trend koji neće tako brzo nestati. Slavne osobe definitivno su pridonele ovom trendu na čelu s Dženifer Lopez koja se gotovo uvek odlučuje upravo za lagane uvojke. Verziju uvojaka u kombinaciji s repom ove su godine prezetovale Bijonse i novopečena trudnica Krisi Tajgen. Bijonse je odlučila da veže lokne u izrazito visok rep, a Krisi je nosila poluraspuštenu kosu obogaćenu zavodljivim valovima.

Glavna prednost frizura koje su ove godine zavladale crvenim tepisima jednostavnost zbog koje ih možete lako napraviti i bez stručne pomoći frizera.

Komentari (0)

Loading
, Foto:guliver/splash/instagram hellomagazin
Tagovi: frizura moda stil