Torbica Megan Markl krije dirljivu priču

Torbica Megan Markl krije dirljivu priču

Autor: | 26/03/2018

0

Čim Megan Markl zakorači u javnost, svi odmah žele da znaju šta nosi na sebi.

Ništa drugačije nije bilo ni za vreme njene nedavne nenajavljene posete Severnoj Irskoj s princom Harijem. Megan nas je, kao i svaki put do sada, oduševila stajlingom.

A kako i ne bi kada je iskombinovala redom skupe dizajnerske komade, od laganog džemperića s potpisom Viktorije Bekam, preko tamnozelene suknje brenda Greta Constantine i bež kaputa brenda Mackage do Jimmy Choo baršunastih salonki u mnogima omraženoj smeđoj boji koje su na njoj izgledale jako elegantno.

Ali najzanimljiviji i ujedno najjeftiniji deo njenog outfita bila je jednostavna i preslatka torbica u boji konjaka, kako zbog svoje cene, tako i zbog priče koja stoji iza nje. Potpisuje ju britanski brend Charlotte Elizabeth i ovo je najpovoljnija torbica koju je Megan nosila u javnosti od kada se verila s princom, a cena joj je 175 funti.

Verujemo da je princ Čarls bio posebno oduševljen ovim modnim izborom verenice svog sina jer priča oko torbice ima veze s njenom budućom porodicom. Iza brenda stoji 23-godišnja dizajnerka Šarlot Džons koja je korisnica Prinčevske fondacije, organizacije koju je Čarls osnovao 1976. godine kako bi pomogao siromašnoj mladoj populaciji u Velikoj Britaniji.

Mlada dizajnerka je u intervjuu za The Telegraph 2016. godine otkrila da je na ideju da počne da dizajnira torbice došla kada joj je bilo 16 godina i bila je primorana da napusti školovanje zbog zdravstvenih problema sa srcem i operacije koja ju je na više od godinu dana privezala za krevet. Naglasila je i da joj je ta ideja bila glavna motivacija i misao vodilja dok je proživljavala najgore trenutke.

To što je sada Megan prošetala s njenom torbicom, za Džons je bila izuzetno velika čast i dizajnerka nije krila svoje oduševljenje na društvenim mrežama, a verujemo da će joj posle ovoga posao procvetati jer sve što Megan takne, možda se ne pretvara u zlato, ali se zato prodaje kao ludo.

hellomagazin.rs Guliver/Getty
Tagovi: megan markl

Pročitajte još

Najnovije vesti