Modni promašaj Megan Markl: U prevelikoj haljini koja je mnoge podsetila na posteljinu (video)

Modni promašaj Megan Markl: U prevelikoj haljini koja je mnoge podsetila na posteljinu (video)

Autor: | 18/06/2018

0

Pošto je pre mesec dana udajom za britanskog princa Harija postala nova članica kraljevske porodice s titulom vojvotkinje od Saseksa, Megan Markl marljivo obavlja kraljevske dužnosti, a ovog vikenda u društvu supruga prisustvovala je venčanju nećake princeze Dajane.

Novopečeni bračni par Megan i Hari ove su subote viđeni u dolasku na ceremoniju venčanja Silije MekKorkodejl, nećake princeze Dajane koja je u dolasku pred oltar osvanula s poznatom Spenser tijarom kakvu je njena tetka nosila 1981. godine na venčanju s Harijevim ocem, britanskim princom Čarlsom.

Na venčanje koje se održalo u engleskom mestašcu Stoke Rochford, Megan Markl pristigla je u lepršavoj haljini na preklop s izražajnim cvetnim printom u plavoj boji. Njenu kreaciju potpisuje slavni Oscar de la Renta koja košta oko 5.000 dolara, a nju je stilizovala belim stiletto cipelama i dodacima poput minijaturne torbice clutch i belog šešira.

 

Kako otkrivaju britanski mediji, beli šešir kakav je Megan nosila na venčanju Harijeve rođake delo je poznatog britanskog brenda Marks&Spencer.

 

Iako je poslednjim izdanjima redovno oduševljavala javnost svojim modnim izborima, poslednjim u nizu mnoge je uspela da razočara.

Da se Meganin izbor košulja-haljine Oscara de la Rente za venčanje nećake princeze Dajane pokazao modnim promašajem dokazuju i brojna poređenja navedene kreacije s predmetima poput zavesa i posteljine. Bilo je očito i da joj je skupocena haljina nekoliko brojeva prevelika.

hellomagazin.rs/m.g. Guliver/Getty
Tagovi: megan markl moda