Raskoš kao iz bajki: Poznate dame koje su imale nezaboravne venčanice u 2018. (FOTO)

Raskoš kao iz bajki: Poznate dame koje su imale nezaboravne venčanice u 2018. (FOTO)

Autor: | 18/12/2018

0

O svom venčanju devojke maštaju od malih nogu. Priželjkuju da taj dan bude savršen sa raskošnom ceremonijom, dok se venčanici pridaje posebna pažnja jer mlada mora da izgleda kao princeza iz bajke. Tokom 2018. godine udale su se brojne poznate dame, a mi vas podsećamo na njihove spektakularne venčane haljine.

 

Megan Markl 

Javnost je zanimala svaka pojedinost oko kraljevskog venčanja godine, ali ono oko čega se najviše nagađalo je kakvu venčanica će nositi američka glumica.

Kako je Megan po mnogo čemu drugačija od svih kraljevskih nevesti do sada  pretpostavljalo  se i da će venčanica biti posebna. I tako je bilo. Ona se odlučila za decentnu venčanicu modne kuće  "Živanši".

Nastavak pročitajte na sledećoj strani....

Princeza Judžini

Unuke kraljice Elizabete II, koja je nakon dugogodišnje veze, rekla sudbonosno "da" Džeku Bruksbenku, odabrala je modernu haljina dugih rukava koja je otkrivala deo dekoltea, a v izrez na leđima nastavljao se u dugačak šlep. Princeza je insistirala na ovakvom modelu jer je želela da otkrije ožiljak na leđima.

- Mislim da mogu da utičem na ono što ljudi smatraju lepim,zato sam pokazala svoje ožiljke. Važno je da se ne skrivamo- izjavila je pre venčanja, a ožiljak je zaradila u 12. godini kada je imala operaciju zbog skolioze.

Nastavak pročitajte na sledećoj strani....

Marta Ortega

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ELLE España (@elle_spain) on Nov 16, 2018 at 8:23am PST


Marta Ortega, ćerka Amansija Ortege, vlasnika "Zare" izgovorila je sudbonosno "da" svom izabraniku Karlosu Toretu u nesvakidašnjoj kreaciji koju potpisuje modna kuća "Valentino".

Gornji deo  je urađen kao rolka, a duga suknja do poda je iz nekih uglova delovala kao pantalone iz sedamdesetih.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ELLE España (@elle_spain) on Nov 16, 2018 at 8:57am PST

Nastavak pročitajte na sledećoj strani...

Prijanka Čopra 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Priyanka Chopra Jonas (@priyankachopra) on Dec 4, 2018 at 4:36am PST


Bivša Mis sveta Prijanka Čopra udala se za deset godina mlađeg pevača Nika Džonasa, a nosila je Ralf Loren venčanicu sa velom dugim čak 23 metra.

Sastojala se od  Swarovski kristala i dva miliona bisernih školjki a za njenu izradu bilo je potrebno čak 1826 sati. Mladu je do oltara dopratila majka, jer joj je otac preminuo 2013. godine.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Priyanka Chopra Jonas (@priyankachopra) on Dec 4, 2018 at 7:12am PST

Nastavak pročitajte na sledećoj strani.....

Bi Šefer

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Merle Ginsberg (@merleginsberg) on Jul 18, 2018 at 1:58pm PDT


Ćerka legendarne urednice magazina “Vogue”, Ane Vintur udala se za Frančeska Karocinija (34), sina France Socani, bivše urednice italijanskog izdanja ovog magazina.

Ona je ponela jednostavnu Dolce&Gabbana venčanica od čipke koja je imala spektakularan veo, a kako je venčanica dosezala do gležnjeva, videle se zlatne sandale sa block petom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 콩팀장 (@congchae) on Aug 4, 2018 at 2:47am PDT

Hellomagazin.rs/M.M Guliver/Getty, Instagram

Pročitajte još

Najnovije vesti