Aleksandra Prijović Instagram trendseterka: Koja kombinacija vam se više dopada?

Aleksandra Prijović Instagram trendseterka: Koja kombinacija vam se više dopada?

Autor: | 26/12/2019

0

Ako je suditi po najnovijim fotografijama, s pravom možemo da kažemo da je pevačica Aleksandra Prijović Instagram trendseterka.

Ove dve kombinacije su zaista sjajne,a možda će vam neka od njih biti inspiracija za doček Nove godine.

Od kako je postala mama jednog malog Aleksandra, pevačica Aleksandra Prijović izgleda bolje nego ikada, ali primetno je i da je njen stil sofisticiraniji i bolji. Instagram gori od njenih fotografija.

Supruga Filipa Živojinovića se po povratku na scenu odlučila na veštu kombinaciju seksepila i glamura, ponevši pažljivo odabrane i sjajne komade odeće.

Aleksandra Prijović Instagram trendseterka - Ove komade biste poželeli u svom ormaru

Bez obzira da li je u pitanju haljina, suknja ili pak odelo, Aleksandra Prijović sve to iznese sa stilom.

Očigledno drugačija, ženstvenija, seksepilnija na jedan potpuno moderan način, Aleksandra Prijović Instagram svakodnevno "bombarduje" svojim novim fotografijama. Ali, svaka je posebo izabrana i prikazuje je u najboljem izdanju.

Pošto se trenutno nalazi u Turskoj, u Istanbulu, prelepom gradu na Bosforu, Aleksandra je uspela da ne naruši lepotu predela pogrešnim modnim izborom. Naprotiv, uspela je da se savršeno uklopi i pokaže dve sjajne kombinacije.

Po svoj prilici odsela je u nekadašnjoj palati iz Osmanskog carstva, Čiragan palati, koja je pretvorena u hotel s pet zvezdica u lancu hotela Kempinski.

Ova predivna građevina nalazi se na evropskoj strani Bosfora, a njena ornamentika i prefinjenost su netaknuti. Zato je Aleksandra Prijović izabrala crno-belu haljinu s zanimljivim printom, struka naglašenog visokim i širokim kožnim pojasem, sa istim takvim rukavima.

Mini haljina daje fokus na zgodne i vitke noge, suptilno naglašava liniju tela, ali opet ne otkriva previše

Efekatna kombinacija koja je sjajno dopunjena čizmama s visokom popeticom, koje dosežu iznad kolena. Svedena frizura i ovaj autfit su fenomenalno "legli" ovom ambijentu. Prava moderna sultanija Hurem u domaćem izdanju!

Iako ju je izabrala za dnevni izlazak, ova kombinacija je savršena i za veče. Verujemo da vam se ova kombinacija boja dopada, ali isto tako vrlo efektna zamena za crno-belu nepogrešivu klasiku, je i moderna crveno-bela ili pak crno crvena kombinacija.

SAVET: Ako nemate mogućnost da sašijete ili priuštite sebi ovakav model, poslužite se malim trikom. Široka gusto tkana ešarpa, možda čak i dve, čvrsto obmotane oko struka na haljini koju već imate, učiniće da izgledate sjajno.

Umesto ovakvih rukava upotrebite rukavice koje dosežu do iznad lakta. Pozajmite bisere od prababe i bićete Instagram trendseterka za čas!

https://www.instagram.com/p/B6gH8BtHA8F/

Ipak, za lud provod u srcu Istanbula, kada se upale gradska ulična svetla i Bosfor zablista, vreme je za promenu.

I ovoga puta se držala dobre i proverene kombinacije boja, ali je visoke potpetice i haljinu, zamenila modernim i mladalačkim stilom.

Aleksandra ume da u isto vreme bude savršeno elegantna, ali i seksepilna

Crna mini suknja i korset-košulja neobičnog kroja, ali s karo printom, uz poluduboke cipele s metalnim kopčama za pertlanje, zaista su dobra kombinacija koju je Aleksandra lako iznela.

Crna kombinacija uz srebrna dugmeta na blejzeru, kao i čizmice i čoker ogrlica u istom svetlucavom maniru su pun pogodak

Očigledno da je odlučila da se menja i da njen stil varira od mladalačkog i neobaveznog, pa sve do glamura i šljokica, ali s ukusom i sjajno odabrano.

Nismo sigurni da li je Aleksandra Prijović uzela nekog ko će joj pomoći u stilskom oblikovanju, ali ovo što smo do sada videli nam se dopada.

Aleksandra Prijović je zaista postala prava Instagram trendseterka. Koja varijanta vam se više dopada?

https://www.instagram.com/p/B6gX3EPnWP8/

hellomagazin.rs ATA Images

Pročitajte još

Najnovije vesti