Stari trik poznatih dama: Da li ovakve pantalone zaista vizuelno izdužuju noge?

Stari trik poznatih dama: Da li ovakve pantalone zaista vizuelno izdužuju noge?

Autor: | 10/01/2020

0

Stari trik poznatih dama, a Salma Hajek ga stalno primenjuje

Niske dame se često nalaze u nedoumici koji modeli odevnih predmeta im pristaju.  Ako se odlučimo za pogrešan, može učiniti da izgledamo punije ili vizuelno joś nižim. Zato treba voditi računa o prihvatanju modnih trendova- ne pristaje svima sve.  I poznate dame muče iste dileme, a jedna od pravih džepnih Venera je i glumica Salma Hajek, koja je visoka tek 157 cm. Meksička lepotica uživa u svom izgledu i svojim godinama i nikada nije na dijeti.

– S kilogramima se nosim na svoj način: veliki sam protivnik gladovanja jer sam onda mrzovoljna  i ne uživam ni u čemu, a vežbanje ne podnosim i nikad ne idem u teretanu. Znam da će pola Holivuda posle ove izjave misliti da sam luda, ali to nije moj problem, rekla je jednom prilikom i dodala da nema problem ni sa činjenicom da ima celulit.

– U svetu u kojem se zbog posla krećem nametnuto je pravilo da morate biti bogati, lepi, mršavi i slavni kako biste se dobro osećali. Ja, međutim, mislim da su to budalaštine: ne morate biti ništa od toga, nego samo ono što jeste – nesavršeno biće koje ima svoju volju, snagu i ciljeve. Uostalom, i sama sam daleko od savršenstva: imam pokoji kilogram viška, celulit, prejaka bedra, guzu veću nego što sam želela, jedva 157 cm… Pa šta?,tvrdi glumica koja ipak voli da se posluži stari trikom. Bira izrazito duge pantalone koje dosežu do poda, pa se obuća ni ne vidi.

 "Like a Boss" je ostvarenje reditelja Miguela Arteta koje donosi priču o kozmetičkoj industriji u kojoj se sprema veliki rat.

Salma Hajek je za premijeru svog novog filma, komedije "Like a Boss" obukla crne pantalone koje dosežu do poda.

Ana Vintur otkrila tri modna dodatka bez kojih ne možemo da zamislimo 2020.

Za jedno televizijsko gostovanje povodom promocije istoimenog filma, Salma je takođe odabrala sličan model pantalona.

Da li se vama dopada model pantalona koji doseže do poda?

Ne, izgledaju neuredno
Da, super su! I ja ih nosim!

Pogledajte rezultate

Loading ... Loading ...

Ipak, ovaj modni trik prvo je počela da primenjuje modna dizajnerka Viktorija Bekam.

Poznata dizajnerka je već bezbroj puta dokazala da je neprikosnovena kada su modni izbori u pitanju. Njene odevne kombinacije su toliko moćne da neki tvrde da se takav prefinjen ukus ne može kupiti novcem, već da je bivša spajsica, jednostavno prirodan talenat.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham) on Sep 20, 2016 at 3:24pm PDT

Naime, supruga Dejvida Bekama, gotovo uvek nosi izrazito duge pantalone koje joj se vuku po podu, od kojih se cipele ili ne vide, ili tek naziru.

Ako se iko promenio, ona je: Viktorija Bekam je neprikosnovena kraljica mode, a da li je oduvek bilo tako?

 

View this post on Instagram

 

A post shared by TheMVTO (@themvto) on Jan 28, 2017 at 7:59am PST

Možda ovo  pravilo jesto neobično, ali jedno je sigurno -poznate dame jako dobro znaju da na ovaj način mogu vizuelno da izduže figuru.

Hellomagazin.rs Guliver/Getty, Instagram

Pročitajte još