Barbi kombinacija koja svaku ženu pretvara u lutku: Odelo Tamare Vučić nosi domaći potpis

Barbi kombinacija koja svaku ženu pretvara u lutku: Odelo Tamare Vučić nosi domaći potpis

Autor: | 21/05/2024

0

U Jugoslovenskoj kinoteci održana je konferencija „Lepota žene”, koju je otvorila Tamara Vučić, supruga predsednika Srbije.

M.K./ATAImages

 

Kroz razgovore sa damama i stručnjacima iz različitih oblasti, kreatori događaja potražili su odgovore na pitanja koja nas sve intrigiraju – koliko je važna briga o zdravlju, u čemu je snaga žene, kako je od davnina žena bila inspiracija umetnicima, ali i stub porodice.

Pročitajte: Modni okršaj prvih dama Srbije i Ukrajine - Ko se lepše obukao za šetnju Beogradom? ANKETA

Prva dama, koja se, između ostalog, zalaže i za bolji položaj pripadnica lepšeg pola u današnjem svetu i društvu, blistala je na otvaranju u jednom neobičnom stajlingu.

Ovog puta nije odabrala nešto u njenoj omiljenoj ljubičastoj boji, već odelo romantične, nežne roze nijanse, jedne iz palete koja je u vihoru Barbi euforije obeležila proteklu sezonu.

M.K./ATAImages

 

Komplet se sastoji od sakoa sa dvorednim kopčanjem i širokih pantalona, a posebnu pažnju privukla je interesantna aplikacija – tri velika srca. Reč je o kreciji domaćeg brenda LoveMarine

U stajling se uklopila torba iste boje, dok su mali kontrast napravile pink cipele. Elegantno i ženstveno, u skladu sa nazivom konferencije.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs M.K./ATAImages