U osmoj deceniji pokorila Azurnu obalu: Meril Strip u belom odelu održala čas elegancije

U osmoj deceniji pokorila Azurnu obalu: Meril Strip u belom odelu održala čas elegancije

Autor: | 14/05/2024

0

Meril Strip održala modnu lekciju

Neprikosnoveni holivudski matrijarh i jedna od najvećih glumica svih vremena, Meril Strip, danas je svoju zvezdanu prašinu prosula i po kanskoj Kroazeti.

Filmska diva stigla je na Azurnu obalu gde će joj večeras na svečanom otvaranju čuvenog festivala biti uručeno specijalno priznanje za životno delo. Konačno, reći će mnogi...

Profimedia

 

Legendarnoj glumici, koja će dobiti počasnu Zlatnu palmu za doprinos sedmoj umetnosti, razvod očigledno prija. Nije skidala osmeh s lica dok je pozirala fotografima, a za tu priliku odabrala je poseban stajling.

Pročitajte: Meril Strip - Prva velika ljubav umrla joj je na rukama, od druge se razvodi posle četiri i po decenije

Ako ste očekivali neko superglamurozno izdanje, ništa od toga. No, Meril je bila sasvim dovoljno elegantna da, osim već standarnih glumačkih lekcija, održi i jednu modnu. A tek je došla.

Kada bi se Zlatna palma dodeljivala i za stajling, bez ikakve sumnje bi pripala ovom besprekornom belom odelu. Meril je bila epitom šika tokom svog trijumalnog povratka u Kan posle, verovali ili ne, 35 godina.

Profimedia

 

Za ovaj killer look zaslužni su i košulja sa plavim prugama u mornarskom stilu, letnji šešir, tamne naočare i metalik srebrne cipele koje su udarile mali kontrast ostatku autfita.

Iako je samo tri godine mlađa od prestižnog festivala, koji se održava 77. put, mnogi primećuju da Meril nikad bolje nije izgledala. Možda dobar razvod stvarno čini čuda u nekim slučajevima…

Profimedia

 

Dodajmo i da je holivudska diva plenila harizmom i dobrim raspoloženjem, toliko da su svi zaboravili na tmuran dan i vremenske prilike koje nisu baš uobičajene za ovo doba godine na Francuskoj rivijeri.

Pročitajte: Ruku pod ruku sa Šeron Stoun - Festival u Kanu u znaku lepe Srpkinje, ko je ona?

Ali, jedna je Meril Strip, i prosto je neverovatno da je tokom njene raskošne karijere nismo češće viđali na famoznoj Kroazeti. Večeras, kada u njenim rukama zablista Zlatna palma, i ta nepravda biće ispravljena.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Profimedia