Moda u mom selu: Kaja Žutić ponela hit na nogama, Made in Barajevo, 100% vuna

Moda u mom selu: Kaja Žutić ponela hit na nogama, Made in Barajevo, 100% vuna

Autor: | 18/04/2024

0

Katarina Žutić oduševila seoskim izdanjem

Katarina Žutić je tokom pandemije rešila da renovira imanje koje je nasledila od babe i dede. Malo-pomalo, i napravila je divan kutak okružen prirodom, kakav bi u haosu današnjeg života svako poželeo.

R.Z./ATAImages

 

Najviše vremena glumica provodi u toj idiličnoj seoskoj oazi, koja odiše harmonijom, mirom i tišinom, a svakako je i odmor za dušu i oči.

Pročitajte: Vikendica iz snova - Katarina Žutić uživa u okopavanju krompira van Beograda, zavirite u njen raj

Nadomak Beograda sadi cveće, okopava baštu (“Motika je čudo!”), puni srce i telo dobrom energijom, a ne nedostaje joj ni inspiracije. Jednom rečju, uživa.

Pošto nas je ovih dana vreme iznenadilo, a ono za šta smo bili ubeđeni da je početak vrelog leta transformisalo se u sasvim drugu priču, hladniju, Katarina je otkrila kako je doskočila ćudima aprila i temperaturnom rolerkosteru.

Ata Images

 

“Moda u mom selu”, napisala je uz fotografiju na Insta storiju, na kojoj je vidimo u neobičnom stajlingu, možda i neuobičajenom za ovo doba godine.

Kaja Žutić oduševila nas je seoskim izdanjem, ali, što je najvažnije – njoj je toplo! Na nogama ima pravi hit, od čiste vune, nazvaćemo ga “made in Barajevo”. Debele pletene čarape interesantnog dizajna.

Instagram screenshot @kaja_zutic

 

Šalu na stranu, vunene čarape kakve su nekad plele naše bake protekle sezone bile su jedan od najpopularnijih trendova u svetu, doduše u nešto modernijoj verziji, koja može da se nosi i na ulici.

Pročitajte: Ne može se samo od glume živeti - Katarina Žutić hobi pretvorila u dodatni izvor prihoda

Razlika je samo u tome što model koji viđamo u prestižnim modnim magazinima ima đon i što je cena tih “svetskijih” astronomska. Nama su ovde na dohvat ruke, a možemo i sami da ih napravimo.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Antonio Ahel/ATAImages