Od elegantnog do urbanog, sinoć se nosilo sve! Ovo su najlepša izdanja poznatih dama sa proslave Naxi radija

Od elegantnog do urbanog, sinoć se nosilo sve! Ovo su najlepša izdanja poznatih dama sa proslave Naxi radija

Autor: | 06/12/2023

0

Stil poznatih sinoć došao do izražaja

Naxi radio, omiljena beogradska radio stanica, proslavila je 29. rođendan gala žurkom u hotelu Hyatt Regency sinoć, što je bila odlična prilika da dobro poznata lica pokažu svoj jedinstveni stil oblačenja.

Boško Karanović

 

Aleksandra Radović je donela stil starog Holivuda na ovu proslavu, opredelivši se za usku haljinu crne boje, interesantnog ukrasa od perja.

Za crnu haljinu, doduše malo jednostavniju, opredelila se Ana Stanić, koja prosto ne može da promaši kada su svedene kombinacije u pitanju. Haljina duga do poda ima zanimljiv i dubok izrez na leđima, a ženi poput Ane stoji kao salivena.

Boško Karanović

 

Čizme preko kolena veliki su trend svake zime, tako da smo imali prilike da vidimo više dama koje nose baš ovakav par obuće.

Pročitajte: Ceca i Snežana Dakić ponele isti model atraktivnih čizama - Kojoj bolje stoji smeli modni trend?

Glumica Jelena Gavrilović izdominirala je u svojoj nude sako-haljini od kože spuštenih ramena, ali apsolutno su svi gledali u njene čizme printa zmije u različitim bež i smeđim nijansama.

Boško Karanović

 

Njena koleginica Marina Ćosić takođe je izabrala kožnu haljinu, ali crnu, ispod koje je imala predimenzioniranu belu košulju zanimljive kragne i puf-rukava. Duboke čizme samo su zaokružile ceo autfit.

Boško Karanović

 

Pored haljina, imali smo prilike i da zapazimo nekoliko prelepih odela, a dame su kombinovale klasiku sa modernim detaljima.

Pevačica Marija Mirković odlučila se za crno odelo užeg kroja sa majicom boje kože, a sako je dodatno strukirala trakom. Tu su naravno i dalje popularne mokasine, i još popularniji model kuće Prada.

Boško Karanović

 

Tijana Bogićević je ponovo pokazala da pored talenta za pevanje ima i mnogo stila, obukavši blago oversized odelo ravnog kroja, koje je učinila ženstvenim čipkanim bustijeom. Stil čista petica.

Boško Karanović

 

I voditeljke su pokazale da im gotovo niko nije ravan na događajima kada je modni stil u pitanju.

Pročitajte: Modni okršaj bivših drugarica - Sanja Marinković i Vesna Dedić u belim haljinama, koja vam je lepša?

Vesna Dedić oduševila je haljinom smaragdno zelene boje sa zlatnim detaljima, a poznajući Vesnu, haljina sigurno ima džepove. Torbica i salonke u identičnim su tonovima kao i haljina, a voditeljka nije nosila gotovo nikakav nakit koji bi skrenuo pažnju sa njenog autfita.

Boško Karanović

 

Marija Veljković prošetala je ispred fotografa sa partnerom Rastkom Jankovićem, i čini se da je već drma božićna groznica.

Kratka bela haljina zanimljive teksture istakla je njene izvajane noge, a crvene najlon čarape učinile su ovaj look zaista interesantnim. Voditeljka je sigurno htela da čarape budu u centru pažnje, i u tome je i uspela, jer su ih doslovno svi komentarisali.

Boško Karanović

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Boško Karanović

Pročitajte još

Najnovije vesti