Odelo koje ćete obožavati: Ceca Ražnatović blista (video)

Odelo koje ćete obožavati: Ceca Ražnatović blista (video)

Autor: | 12/08/2020

0

Od kada je postala baka, pevačica Svetlana Ceca Ražnatović izlaske je rado zamenila boravkom kod kuće, u društvu unuka Željka. Ipak, s vremena na vreme, ona izađe i ludo se provede sa svojim prijateljima. U jednom takvom izlasku Ceca Ražnatović modno izdanje vredno pažnje ponela je i u prestoničkom restoranu dovela je atmosferu do usijanja.

Ceca je sa svojom dugogodišnjom prijateljicom Marijanom Mateus bila gošća na rođendanu svog dobrog prijatelja. Za tu priliku ponela je nikad atraktivnije modno izdanje. Naime, Ceca se na rođendanu pojavila u odelu prekrivnenom šljokicama. Bordo odelo stajalo joj je besprekorno, a ceo "look" podigla je crvenim ružom i niskom punđom.

Pročitajte: Ceca Ražnatović - Vreme promena

Atraktivnija nego ikada, Ceca se ludo zabavila, a onda se latila mikrofona. Pevala je i svojom pesmom oduševila sve prisutne, a onda je zaplesala sa slavljenikom.

Ceca Ražnatović modno izdanje koje oduševljava, nosila je sa puno samopouzdanja, jer je svoj izgled dovela do perfekcije, uz puno rada i truda.

– S vremenom shvatimo da zdraviji stil života nije dobar samo za zdravlje, već se reflektuje i na naš izgled. Veoma je važno da budemo svesni granica posle kojih genetika igra sve manju ulogu, a sve više zavisi od toga šta jedemo, koliko spavamo, jesmo li aktivni… Vođenje računa o svemu tome, pravilna nega i brojne antiejdž inovacije pružaju nam mogućnost da ono što se ne može zaustaviti znatno usporimo i prkosimo godinama. Izlišno je pominjati da savete treba tražiti od vrsnih stručnjaka koji prate svetske trendove. - rekla je jednom prilikom za naš magazin.

Pročitajte: Obucite se kao… Svetlana Ražnatović

 

View this post on Instagram

 

A post shared by C E C A (@cecaraznatovic) on Jun 20, 2020 at 8:49am PDT


Tom priliko, Ceca je otkrila kako sada redovno trenira i da je to glavni razlog njenog sjajnog izgleda.

– Prethodnih meseci vežbanje i ja bili smo na nivou koketiranja. (smeh) Ima dana kad intenzivno treniram, a onda se sve aktivnosti svedu na traku za trčanje, ponekad kombinovanu s pilatesom. Ne forsiram se već slušam svoje telo.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs ATA Images, Instagram

Pročitajte još