Teniser među fudbalskom elitom: Nikad elegantniji Novak Đoković s leptir-mašnom na dodeli Zlatne lopte

Teniser među fudbalskom elitom: Nikad elegantniji Novak Đoković s leptir-mašnom na dodeli Zlatne lopte

Autor: | 31/10/2023

0

Novak Đoković ovih dana je u Parizu, gde igra turnir koji važi za generalnu probu pred završni masters u sezoni. U međuvremenu smo ga videli u finalu Svetskog prvenstva u ragbiju, gde su mu se u svečanoj loži pridružili predsednik Francuske Emanuel Makron i pop zvezda Rita Ora.

Profimedia

 

A dok boravi u Gradu svetlosti, najboljem teniseru planete ukazana je još jedna čast. Pojavio se na dodeli Zlatne lopte, 67. po redu, a ceremonija je održana u Teatru de Šatele. Organizatori su odlučili da upravo on dodeli priznanje najboljoj fudbalerki godine Aitani Bonmati. No, tom prilikom je napravio mali kiks – kada se Aitana popela na scenu, zaboravio je da joj preda Loptu. Ubrzo joj se i izvinio, a simpatična sportistkinja nije mu zamerila.

Pascal Le Segretain/Getty Images

 

Novak se usput sreo sa glavnom zvezdom večeri, dobitnikom nagrade Lionelom Mesijem, i čestitao mu na osmoj Zlatnoj lopti. Svet je obišla i Đokovićeva zajednička fotografija s još jednom fudbalskom legendom, Dejvidom Bekamom. Njih dvojica dugo se poznaju i uvek se srdačno pozdrave i popričaju, što smo videli i na poslednjem Vimbldonu.

Profimedia

 

Kada je stajling u pitanju, Nole je, kao i uvek, bio elegantan. Ovakva situacija zahteva klasiku, a crno odelo sa dvorednim zakopčavanjem i leptir-mašna bili su pun pogodak.

Pascal Le Segretain/Getty Images

 

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Profimedia

Pročitajte još

Najnovije vesti