Arijana Mihajlović zna kako da privuče pažnju: Da li biste vi nosili ovakve papuče?

Arijana Mihajlović zna kako da privuče pažnju: Da li biste vi nosili ovakve papuče?

Autor: | 31/08/2023

0

Papuče Arijane Mihajlović privlače poglede

Arijana Mihajlović leto provodi u Algeru, gradu na zapadu Sardinije. Na istočnoj strani lepog italijanskog ostrva, u Porto Červu, porodica ima svoje parče raja, luksuznu vilu s pogledom na more, ali je supruga legendarnog fudbalera odlučila da se malo prošeta i drugom obalom.

Instagram

 

Fotografiju sa lica mesta prati pesma „Vodi me u Algero”, a Arijanin izbor očigledno je oduševio pratioce, budući da su joj mnogi poručili da je izabrala savršeno mesto. No, nisu ostali imuni ni na stajling zgodne Italijanke. Pored širokih farmerki sa nekoliko izreza, pažnju su privukle i neobične papuče.

Pročitajte: Godine joj ništa ne mogu - Arijana Mihajlović ne izlazi iz proverenog modela kupaćeg koji čini čuda

Trendi „Chypre” model, koji nosi potpis kuće „Hermes”, odlikuje se vrlo upadljivom bojom, anatomskim gumenim đonom i podesivim kaišem. O komforu je izlišno govoriti, a za Arijanu je dovoljno da, kao i uvek, samo kažemo ‒ „belissima”!

Instagram

 

Supruga Siniše Mihajlovića i njihove ćerke Viktorija i Virdžinija nedavno su lansirale sopstveni brend „Lemiha”. Već prva, letnja kolekcija, očarala je modne sladokusce u Italiji, a i šire.

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Pročitajte još