Haljina Dragane Katić je pametan izbor: Sakriva višak kilograma, a tako je elegantna FOTO

Haljina Dragane Katić je pametan izbor: Sakriva višak kilograma, a tako je elegantna FOTO

Autor: | 04/08/2023

0

Haljina Dragane Katić oduševila dame

Dragana Katić provodi leto na Crnogorskom primorju i uživa u svakom trenutku, potpuno zasluženo, budući da je proteklih meseci vredno radila i iza sebe ostavila još jednu uspešnu sezonu emisije „Nikad nije kasno”. Iako se odmara, pratiocima na Instagramu redovno se javlja. Tako im je, između ostalog, otkrila da joj društvo pravi sin Boban, jedan od blizanaca.

Instagram

 

U Herceg Novom, njenoj omiljenoj jadranskoj destinaciji, popularna voditeljka ovih dana proslavila je i rođendan. Morska atmosfera joj očigledno prija, a u komentarima se nižu komplimenti – fanovi joj poručuju da blista i da nikad bolje nije izgledala.

Pročitajte: Nema šta da krije - Dragana Katić uradila estetsku operaciju na licu, pogledajte slike pre i posle FOTO

Dokaz su fotografije u opuštenoj letnjoj garderobi, ali nađe se vremena i prilike i za elegantnije kombinacije.

Instagram

 

Tako je u jedan suton ušla sa neobičnom, prelepom dugom haljinom koja izgleda kao mozaik. Među tonovima koji se presijavaju na ovom originalnom modelu preovlađuju ljubičaste nijanse, savršeno se uklapajući u ambijent i boju sunca na zalasku. S obzirom na dimenzije i slobodan kroj koji ne ističe siluetu, lepa haljina Dragane Katić može uspešno da sakrije i višak kilograma, ukoliko postoji.

Instagram

 

Instagram

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Luka Šarac

Pročitajte još

Najnovije vesti