Srpkinje su ovu torbu nosile pre 30 godina, a sada se Mihina udovica sa njom pojavila na plaži i oduševila ceo svet FOTO

Srpkinje su ovu torbu nosile pre 30 godina, a sada se Mihina udovica sa njom pojavila na plaži i oduševila ceo svet FOTO

Autor: | 09/07/2023

0

Torba Arijane Mihajlović oduševila svet

Udovica slavnom fudbalera Siniše Mihajlovića, Arijana, nedavno je udala ćerku, a nakon svečane ceremonije i velikog slavlja, zajedno sa porodicom otputovala je na popularno letovalište u Italiji.

Instagram

 

Arijana je oduvek važila za ženu visokog stila, a isti je prenela i na svoje ćerke Viktoriju i Virdžiniju, koje pažljivo biraju svaki komad odeće, gde god da se pojave. Supruga fudbalskog asa, nedavno se pohvalila fotografijama sa letovanja i tom pokazala interesantnu starinsku torbu od koje se ne odvaja.

Pročitajte: Znate li koliko Arijana Mihajlović zaista ima godina - Kad vidite OVO ništa vam neće biti jasno FOTO

Kako smo mogli da vidimo torba je pletena, cvetnog dezena i savršeno se uklapa uz letnju odeću, bilo da nosite haljine, suknje ili bermude i pantalone.

Ono što je interesantno jeste da su naše bake ovakve torbe plele pre tri-četiri decenije, naše majke ih nosile, a sada ih je, čini se, italijanska lepotica vratila na velika vrata i tako spojila tradiciju i savremenu modu.

Podsetimo, Arijana Mihajlović srpskoj javnosti poznata je više od 25 godina. Lepa Italijanka udala se za srpskog fudbalskog asa, a kruna njihove prerano prekinute ljubavi jeste njihovo petoro dece.

Pre nego što je upoznala Sinišu Arijana je bila manekenka i voditeljka, a onda se, kako sama kaže, desila ljubav na prvi pogled.

– Sa Sinišom je to bila ljubav na prvi pogled. Napustila sam televiziju sredinom 1995. godine jer je on bio u Sampdoriji, a ja u Rimu i nismo se često viđali ‒ rekla je u intervjuu za italijanske medije.

Da bi mogla da isprati karijeru emotivnog partnera, Arijana je odlučila da sve napusti, pa ipak ljubav prema poziranju nije nestala što smo mogli da vidimo na njenim društvenim mrežama.

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Pročitajte još